meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3670 عنوان به نظرتون من این ماه نی نی دارم یا نه 78 بازدید | 12 پست خودم حسم میگه ندارمولی خب دو روز دیگه موعدمه 1404/10/13 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman3gol عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 51207 ان شا الله هر چی خیره خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
hamta23mahi عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3301 وای همه منتظرن برای این ماه روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3670 وای همه منتظرن برای این ماه عه جدی😅نه من دیگه منتظر نیستم حقیقتادارم زندگی عادیمو میکنم ولی اگه نی نی دار هم بشم خوشحال میشم ولی نشم هم زندگی ادامه دارهنهایتش ivf عه دیگه
hamta23mahi عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3301 عه جدی😅نه من دیگه منتظر نیستم حقیقتادارم زندگی عادیمو میکنم ولی اگه نی نی دار هم بشم خوشحال میشم ول ... چندوقته اقدامی من ۵ ساله روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3670 چندوقته اقدامی من ۵ ساله تقریبا ۵- ۶ ماهی هستامیدی ندارم واقعا طبیعی باردار بشم ولی توکلم به خداست اگه اون بخواد حتما میشه
khanumii85 عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 1184 من اقدام نیستم ولی رابطه پرخطر داشتم تازه عروسی کردم بنظرتون چیزی نمیشه؟تازه فردا میشه ۱۰ روز نمید نم کی بی بی چک بزنم فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 عشق من به تو از نبودنت شروع شد؛از جایی که هنوز نفس نکشیده ای اما تمام قلبم را گرفته ای👶🏻♥️۲۸ دی بی بی چکم مثبت شد😍بسلامتی بیای مامانی😘
hamta23mahi عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3301 تقریبا ۵- ۶ ماهی هستامیدی ندارم واقعا طبیعی باردار بشم ولی توکلم به خداست اگه اون بخواد حتما میشه چندسالتونهذ روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3670 من اقدام نیستم ولی رابطه پرخطر داشتم تازه عروسی کردم بنظرتون چیزی نمیشه؟تازه فردا میشه ۱۰ روز نمید ن ... حالا نی نی هم داشته باشی که کاریش نمیشه کردبذار به وقتش که عقب بندازی میفهمی
hamta23mahi عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3301 میخوای خصوصی حرف بزنیم؟ باشه عزیزم روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
khanumii85 عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 1184 حالا نی نی هم داشته باشی که کاریش نمیشه کردبذار به وقتش که عقب بندازی میفهمی اخه پریودم ماه پیش ریخت بهم نمیدونم کی موعدمهایشالله شماهم این ماه پریود نشید و ۲ تا خط پررنگ ببینی😍اتفاقا وقتی منتظرش نیستی زودتر میادامیدتم از دست نده ۵ ۶ ماه چیزی نیست میگن تا ۱ سال کاملا طبیعیه ک نشه فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 عشق من به تو از نبودنت شروع شد؛از جایی که هنوز نفس نکشیده ای اما تمام قلبم را گرفته ای👶🏻♥️۲۸ دی بی بی چکم مثبت شد😍بسلامتی بیای مامانی😘
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3670 اخه پریودم ماه پیش ریخت بهم نمیدونم کی موعدمهایشالله شماهم این ماه پریود نشید و ۲ تا خط پررنگ ببینی� ... مرسی گلم