2777
2789
عنوان

صدا بیزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 28 پست
منم برای مامانم اینجوریم و یکمی بابام دقیقا همین حس رو دارم وای خیلی وقتا حرف میزنه دست خودمنیست میگ ...

دقیقا من بچه ک بودم مامانم ابجی کوچیکمو بوس میکرد منم میگفتم کوفت اونم دوباره محکم تر بوسش میکرد الانم این مشکلو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا منم دارم

همین امشب ز زده بودم ب مامانم پشت تلفن داشت انار میخور فک کن هم صدای خوردن شدن انارا بین دندوناش میومد هم ملچ ملوچش ی جوری عصبی شدم یهو گفتم مامان میشه بس کنی😐😑

همچنان بهم ریخته و عصبیم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثل تو

از صدای اب دهن قورت دادن هم متنفرم از صدای نفس بلند و..

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

دختر کوچک منم همینع بیشتر به ابحیش گیر میده و سریع از سر سفره بلند میشه میره باید ببرمش پیش روانشناس ...

اگه بچه است عیب نداره درست میشه منم بچگی اینجوری بودم الان خواهرم بهترین دوستمه

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

منم برای مامانم اینجوریم و یکمی بابام دقیقا همین حس رو دارم وای خیلی وقتا حرف میزنه دست خودمنیست میگ ...

دختر منم وقتی ابجیش صحبت میکنه هی میگه اب دهنتو قورت بده میگم این طفلی هم مثل من صحبت میکنه میگع تو متوجه نمیشی

وای خدا منم دارمهمین امشب ز زده بودم ب مامانم پشت تلفن داشت انار میخور فک کن هم صدای خوردن شدن انارا ...

😱😱😱🤣🤣🤣 بابای منم یهو چاقو نمیاره انارو گاز میزنه هوووف میکشه تا مرز سکته میرم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

وای خدا منم دارمهمین امشب ز زده بودم ب مامانم پشت تلفن داشت انار میخور فک کن هم صدای خوردن شدن انارا ...

من دیگ هیجقت رنگ ارامشو نمیبینم چون حتی اون حرکتا و صداهایی ک تو ذهنم مونده یادم میاد روانی میشم

سعی کن نویز محیط زیاد کنی

صدای تلویزیون، آهنگ

سعی کن تو محیط خیییلی ساکت که صدای نفس هم به وضوح حس میشه کنارشون نباشی، تایم خاصی پیششون باشی

منم مشکل دارم حتی از نفس کشیدن خودم متنفرم ولی روی دوستم حساس نبودم و مشکلی نداشتم

دختر منم وقتی ابجیش صحبت میکنه هی میگه اب دهنتو قورت بده میگم این طفلی هم مثل من صحبت میکنه میگع تو ...

حق داره واقعا درکش میکنم

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
من دیگ هیجقت رنگ ارامشو نمیبینم چون حتی اون حرکتا و صداهایی ک تو ذهنم مونده یادم میاد روانی میشم

دقیقا الان ک تعریف میکنم انگار حالت دهن و جویدنشو میبینم و اون صدارو باز میشنوم و فقط دلم میخاد جیغ بزنم😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا الان ک تعریف میکنم انگار حالت دهن و جویدنشو میبینم و اون صدارو باز میشنوم و فقط دلم میخاد جیغ ...

اخی من ک دیگ افسردگی گرفتم طفلک شوهرم به پای اون میپیچم ولی خیلی درکم میکنه تنها امیدم همونه انقدر منو ارومم میکنه ک فقط بخاط اون زندم

😱😱😱🤣🤣🤣 بابای منم یهو چاقو نمیاره انارو گاز میزنه هوووف میکشه تا مرز سکته میرم

من الان ک فکرشو میکنم رو بابام زیاد اینطور نیستم ولی مامانم و شوهرم خیلی پیش پیاد ک موقع خوردن و جویدن حرف بزنن و این بیشتر ازاردهندس برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهش میگن میسوفونیا... منم این مشکل رو دارم از خیلی صدا ها عصبی میشم صدای گچ رو تخته صدای هایلایت روی کاغذ صدای خش خش ملچ ملوچ واقعا ازار دهنده هست

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )