2777
2789
عنوان

صدا بیزاری

346 بازدید | 28 پست

من صدا بیزاری دارم فقط هم روی مامانم و ابجیم اینجوریه

از صدای بوسشون یا ملچ ملوچشون یا تخمه شکستنشون بدم میاد دست خودم نیس قیافم عوض میشه انگار چندشم میشه انگار متنفر میشم ازشون انقدر روانم بهم میریزه ک رابطه با شوهرم برام مشکل میشه بعد راهی هم نداره جز اینکه نشنوم اون صدا رو منم دور میشم یا گوشامو میگیرم بعد امشب مامانم میگتو ک از ما چندشت میشه برو دور ما رو خط بکش چطور شوهرت میکنه بدت نمیاد

الانم شوهرم برایکار ی شهر دیگست چند روز دیگ میاد

بهم میگ برو اصن نیا دورمون تو ک از ما چندشت میشه

درکی نداره از این مشکل گفتمم بهش ولی مراعات نمیکنه اعصابمو بهم میریزه حالاچیکار کنم کجا برم ب نظرتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم اینجوریم،خیلی عذابه،هیچ کس هم درک نمیکنه

حتی صدای نفس کشیدن بعضی افراد هم آزارم میده

دلم میخواد بلند بشم سرمو بکوبم تو دیوار فقط تموم بشه اون صدا

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
خواهر منم نسبت به من و مامانم این مشکل رو داره حتی به نفس کشیدن ما هم گیر میده اتاقش جدا کردیم

دست خودش نیست منم بخاطر همین مشکل جدا غذا میخورم واقعا عصبی میشم و میریزم بهم دست خودم نیست

منم میزوفونیا دارم رو داداشم.اونم از عمد میکنه.جوری که غذا خوردن عذابه برام با اون.نمیشه هم نرم سر سفره.بعد غذا شکنجه پاک کردن غذا از دندوناش هست.بارها طلب مرگ کردم

خواهر منم نسبت به من و مامانم این مشکل رو داره حتی به نفس کشیدن ما هم گیر میده اتاقش جدا کردیم

خوبه ولی شما و مادرتون درکش میکنین مامان من نمیفهمه میگ ما کثیفیم ک تو اینطور میکنی

منم برای مامانم اینجوریم و یکمی بابام دقیقا همین حس رو دارم وای خیلی وقتا حرف میزنه دست خودمنیست میگم کلمو بکوبم ب دیوار خیلی عصبی میشم ،بنظرم همش برمیگرده ب تروماهایی ک تو بچگی برامون درست کردن حس ترس ها ونفرت هامون الان تو بزرگسالی اینجوری خودش رو نشون میده

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
خوبه ولی شما و مادرتون درکش میکنین مامان من نمیفهمه میگ ما کثیفیم ک تو اینطور میکنی

درک نکردیم چون رو مخ ماست اتاقش رو جدا کردیم وگرنه ما که نمیتوانیم از نفس کشیدن مون بزنیم

خیلی سخته دو ماه دیگ بچم به دنیا میاد و از الان ترس اینو دارم ک همش بوسش میکنه و من چطور اعصاب بچمو ...

کاملا درکت میکنم

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست