2777
2789
عنوان

تبریک

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست
دمت گرم😂

محله ما خیلی جای بدیه

با ۱ ملیارد و ۲۰۰ 300 میشه یه خونه 65 متری خرید

اینقدر محله داغونه ارزونه

من که پسرم میترسم ساعت ۱۲ بیرون باشم

چه برسه به یه دختر کوچولو

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

محله ما خیلی جای بدیهبا ۱ ملیارد و ۲۰۰ 300 میشه یه خونه 65 متری خرید اینقدر محله داغونه ارزونهمن که ...

چند سالشه مگه؟

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالشه مگه؟

نمیدونم

ولی حدس میزنم بین ۲۰ تا ۲۲

بچه اس

زیر چشمی عقب رو نگاه میکنم میبینم پشت سرمه

خودم خیلی خوشحالم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

نمیدونم ولی حدس میزنم بین ۲۰ تا ۲۲بچه اسزیر چشمی عقب رو نگاه میکنم میبینم پشت سرمهخودم خیلی خوشحالم

خیلی طبیعی نگاه میکنی😂

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

خیلی طبیعی نگاه میکنی😂

icon icon icon

خیلی طبیعی نگاه میکنی😂

خیلی دوست دارم به جنس مخالف خودم احساس امنیت بدم

دوست دارم وقتی یه نفر منو میبینه احساس امنیت کنه

بعضی وقتا حس میکنم مریضی دارم

چند ماه پیش داشتم میرفتم مطب دکتر

طبقه پنجم بود میخاستم با آسانسور برم

ظرفیت آسانسور 4 نفر بود خیلی کوچیک بود

یه خانومه سوار شد

من میخاستم سوار بشم ازش اجازه گرفتم که سوار بشم یا نه

گفتم شاید دو تایی با هم ممکنه بترسه

بعضی وقت ها فکر میکنم مریضم

خیلی دوست دارم به جنس مخالف خودم احساس امنیت بدمدوست دارم وقتی یه نفر منو میبینه احساس امنیت کنه بعض ...

چی بگم 😂😂😂

درحد طبیعی خوبه ولی دیگه زیادی نشه

چی بگم 😂😂😂درحد طبیعی خوبه ولی دیگه زیادی نشه

در هر صورت احترام گذاشتن به خانوم ها واجبهicon