2777
2789

باشه

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگی بدبختم لایک میخوری

الان تاپیک شما به مدلی میشه که برو بابا دلت خوشه و.

ولی واقعا کلمه ها انرژی دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برای دلار ۱۴۰ تومنی

مگه همچی دلاره ؟

فضای مجازی کاری کرده که فک کنیم همچی قیمت دلاره

بله گرونی و ... هست

ولی نمیشه بقیه نعمت هارو نادیده گرفت

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️https://biaupload.com/do.php?imgf=org-f32eaddf41801.jpg

بگی بدبختم لایک میخوری الان تاپیک شما به مدلی میشه که برو بابا دلت خوشه و.ولی واقعا کلمه ها انرژی دا ...

اره نمیدونم میگن آینده شما افکار شماست

مثبت فکر کنید

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد

مگه همچی دلاره ؟ فضای مجازی کاری کرده که فک کنیم همچی قیمت دلاره بله گرونی و ... هست ولی نمیشه بقیه ...

دقیقا همین که سالمیم خودش خیلیه

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد

من که غمگین نیستم خداروشکر

🤲🏼🫶🏼

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤چه شبهای سنگین و جان فرسایی! چقدر تلخ و از یاد نرفتنی! جوانان همدرد و هم سرنوشتمان در شعله های سوزان ستم مظلومانه فرو می افتند و ما هم نسلان غریب و ماتم زده ، شب تا سپیده با بغض سـیــنـه ، اشک دیده بیدار می مانیم و بهره ای جز بی خوابی و شرم نداریم🥺🖤و سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) خدایا در این زمانه بی پناهی و دل آزار ، قلـب همه ما تنها به تو گرم و امیدوار است، تویی که یگانه دادگر پاک این جهانی🥺... به راستی عدل و داد ، محکمه و دادگاهت چون سپیده است 🌅 گرچه گاه دیر برآید اما طلوعش حتمی ست و خاموشی هرگز در آن راه ندارد...به همان اندازه که بی گزند است و امن برای حق جویان ، هراس انگیز و رسواکننده است برای آنان که با ظلم خو گرفته اند ((: دوست نی نی سایتیم ببخشید اگه طولانی یا بد نوشتم بهتر از این نتونستم🙂سپاس که همراهی کردی 🙏🏼🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂