2777
2789
عنوان

چرا انقد غمگینید🤔

711 بازدید | 69 پست

بیاید به جنبه های مثبت زندگی فک کنیم

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون با من کل کل نکنید حوصلتونو ندارم یه سری ادما خیلی بی ذات و بیشورن دنبال هرز بازی و...... یعنی فقط خواستم بگم خاک تو سرت

باشه

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بگی بدبختم لایک میخوری

الان تاپیک شما به مدلی میشه که برو بابا دلت خوشه و.

ولی واقعا کلمه ها انرژی دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله کلی نعمت اطراف مون هست باید واقعا دید و خداروشکر کرد

واقعا ما بنده های نالایقی هستیم

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون با من کل کل نکنید حوصلتونو ندارم یه سری ادما خیلی بی ذات و بیشورن دنبال هرز بازی و...... یعنی فقط خواستم بگم خاک تو سرت

برای دلار ۱۴۰ تومنی

مگه همچی دلاره ؟

فضای مجازی کاری کرده که فک کنیم همچی قیمت دلاره

بله گرونی و ... هست

ولی نمیشه بقیه نعمت هارو نادیده گرفت

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بگی بدبختم لایک میخوری الان تاپیک شما به مدلی میشه که برو بابا دلت خوشه و.ولی واقعا کلمه ها انرژی دا ...

اره نمیدونم میگن آینده شما افکار شماست

مثبت فکر کنید

مگه همچی دلاره ؟ فضای مجازی کاری کرده که فک کنیم همچی قیمت دلاره بله گرونی و ... هست ولی نمیشه بقیه ...

دقیقا همین که سالمیم خودش خیلیه

من که غمگین نیستم خداروشکر

🤲🏼🫶🏼

میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

باشه

افرین