2821
2789
عنوان

چرا انقد غمگینید🤔

711 بازدید | 69 پست

بیاید به جنبه های مثبت زندگی فک کنیم

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

باشه

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بگی بدبختم لایک میخوری

الان تاپیک شما به مدلی میشه که برو بابا دلت خوشه و.

ولی واقعا کلمه ها انرژی دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله کلی نعمت اطراف مون هست باید واقعا دید و خداروشکر کرد

واقعا ما بنده های نالایقی هستیم

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

برای دلار ۱۴۰ تومنی

مگه همچی دلاره ؟

فضای مجازی کاری کرده که فک کنیم همچی قیمت دلاره

بله گرونی و ... هست

ولی نمیشه بقیه نعمت هارو نادیده گرفت

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بگی بدبختم لایک میخوری الان تاپیک شما به مدلی میشه که برو بابا دلت خوشه و.ولی واقعا کلمه ها انرژی دا ...

اره نمیدونم میگن آینده شما افکار شماست

مثبت فکر کنید

مگه همچی دلاره ؟ فضای مجازی کاری کرده که فک کنیم همچی قیمت دلاره بله گرونی و ... هست ولی نمیشه بقیه ...

دقیقا همین که سالمیم خودش خیلیه

پول که باشه دل خوش هم هست

شعار ندین.. پول یعنی خوشبختی

هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹🍂🍂من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تو😢قاصدک بشم میام بشینم رو دستای تووو 🌬️

باشه

افرین