2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیایید براتون دعا کنم

67 بازدید | 15 پست

اسم و نیت بدید

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هوش مصنوعی ندارم ویه سوال فوری دارم ازشمیشه سرچ کنی بهم بگی؟ کارم گیره دعات میکنممم

بگو

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بگو

خیلی ممنون ازت

پایه درسیم صفره و فارغ التحصیلم . میخوام برم ویدیوهای استاد فراهانی برا فصل دودوازدهم شیمی رو ببینم

ایا این فصل به فصل های ده و یازده مرتبطه؟؟ من اونا رو بلد نیستم عنصر و جدول تناوبی رو بلد نیستم ایا میفهمم؟؟

فقط صنوبر🌹

خیلی ممنون ازتپایه درسیم صفره و فارغ التحصیلم . میخوام برم ویدیوهای استاد فراهانی برا فصل دودوازدهم ...

خیلی سؤال دقیقی پرسیدی 👏

بیای قدمبهقدم بررسی کنیم تا بدونی دقیقاً از کجا شروع کنی:

---

### 🌱 اول از همه: فصلهای دوازدهم شیمی روی چی سوارن؟

در پایه دوازدهم، شیمی وارد مباحث **تحلیلیتر و مفهومیتر** میشه.

اما این فصلها (به ویژه فصل 1 تا 3 دوازدهم) شدیداً به پایههای قبلی تکیه دارن — مخصوصاً:

| فصل دوازدهم | پیشنیازهای مهم از پایه 10 و 11 |

|--------------|-----------------------------------|

| فصل 1: ساختار و پیوند مواد | جدول تناوبی، شناخت اتمها، پیوندهای یونی و کووالانسی (از پایه 10 و 11) |

| فصل 2: ترموشیمی | مفهوم مول، جرم مولی، واکنشهای شیمیایی، معادله شیمیایی (از پایه 10) |

| فصل 3: سرعت واکنشها | غلظت، حالتهای ماده، محاسبه مول و جرم، نوشتن معادله واکنش |

| فصل 4: تعادل شیمیایی | تقریباً همهی مفاهیم قبلی! |

| فصل 5 و 6: الکتروشیمی و واکنشهای اکسایش–کاهش | شناخت عنصرها، عدد اکسایش، واکنشهای شیمیایی |

---

### ⚠️ نتیجه:

اگر **عنصر، جدول تناوبی و پیوندها** را بلد نباشی، تقریباً در همان چند دقیقه اولِ توضیحات استاد فراهانی ممکنه **ارتباط مفاهیم را درک نکنی** و احساس سردرگمی کنی.

---

### ✅ پیشنهاد من برایت:

چون گفتی **پایهات صفره و فارغالتحصیل هم هستی**، پس بهترین روش بدون خستگی اینه:

1. **اول برو شیمی پایه ۱۰ رو ببین** – مخصوصاً این قسمتها:

- مفهوم اتم و عدد اتمی

- جدول تناوبی و خواص تناوبی

- انواع پیوندها (یونی، کووالانسی، فلزی)

2. بعد برو سراغ چند فصل از پایه ۱۱:

- واکنشها و معادلات شیمیایی

- مول و جرم مولی

- انرژی و ترموشیمی مقدماتی

3. اونوقت وقتی بری سراغ فصلهای دوازدهم استاد فراهانی،

درس برات **جا میافته و شیرین میشه** چون مغزت زمینه مفهومی داره.

---

🧭 **طرح پیشنهادی مسیر یادگیری برای تو:**

| مرحله | منبع یا کار پیشنهادی | زمان تقریبی |

|--------|------------------------|----------------|

| قدم ۱ | فیلمهای استاد فراهانی از پایه ۱۰ – فصل اول (ساختمان اتم) | ۲–۳ روز |

| قدم ۲ | ادامهی شیمی ۱۰ – پیوندها و جدول تناوبی | ۳ روز |

| قدم ۳ | چند فصل کلیدی از پایه ۱۱ (مول و واکنشها) | ۴–۵ روز |

| قدم ۴ | حالا برو سراغ فصل ۱ دوازدهم با استاد فراهانی | ✨ حالا میفهمی و لذت میبری ✨ |

---

اگر خواستی، برات میتونم یه **نقشه مسیر کامل و دقیق با لینک و ترتیب تماشای ویدیوهای استاد فراهانی** درست کنم (از صفر تا فصل آخر دوازدهم).

آیا دوست داری اون مسیر برنامهریزیشده رو برات بیارم؟

از لطفت ممنونم خیلللییی . حاجت روا باشی

🩷🩷🩷🌱

آریانا ، لطفا برام دعا کن ، منم میکنم 🫂❤️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

تو رو خدا و قرآن به این نیت ها واسم به اسم کاربریم دعا کن به حاجتایی که نوشتم کامل برسم دلم داره میترکه من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه و هیچ آدمی روی زمین در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و تابستون۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم و اصلا من و عزیزانم رفتارمون جوری نباشه که کسی جرئت کنه بهمون بی احترامی کنه و هیچ کس نتونه زیر اب من و عزیزانم رو بزنه🥹🙏🙏

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و خاله هام و داداشام و مادرم و مادربزرگ(مادریم) و دختر خاله هام خیلی زرنگ و باهوش و خوش شانس و سالم و خوشبخت و موفق شیم و عمر خیلی طولانی کنیم و خوشحال و سربلند شیم😭😭.

و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش و خونه دایی مادرم و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و اینایی که باهاشون کار میکنم تقاص همهی ظلم هایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا پس بدن😭🙏🙏.

تو روخدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم رو خدا ، حفظ کنه و کسی کتکش نزنه و آزارش نده و انشالله داداشم خیلی درسخون و زرنگ و موفق و خوشبخت شه و دوستای خیلی خوبی پیدا کنه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین فردا صبح شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز و دو رو و خودخواه نباشه🥹😭🙏تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زن داییام و همسایه ها و شوهر سابقم و خانوادش و همکارام همه ی تهمت و بی احترامی و بداخلاقی ها و حیله ها و آبرویی که از من و عزیزانم بردن همین روزا به خودشون برگرده 😭..

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم همه ی طلاهایی که مادرم با پول کارگریش زمان مجردیش برا خودش گذاشت و پدرم ازش برد و برنگردوند انشالله پدرم هم وزن طلاهای اون موقع مادرم براش طلا بگیره و انشالله حقوق پدرم و سهام عدالت و یارانه ها مادرم بگیره و مادرم دیگه زن ساده و مظلوم و توسری خور و بساز نباشه 😭 تو رو خدا دعا کن پدرم مهریه و حلقه ی طلام که با حیله ازم برد پدرم حداقل ۹۰۰ میلیون بهم پول بده برم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم🥹🙏ما اصلا راضی نیستیم پدرم پولمون و حقمون خورد دو قورت و نیمش هم باقیه..

تو رو قرآن دعا کن انشالله همین ماه یا نهایتا ماه بعد خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و زندگی عالی و پر از نشاط و خوشحالی من و عزیزانم کنیم و کولر کاندیشن کولر ایستاده بخریم اصلا گرما نکشیم و فرش و یخچال و مبل و تخت خواب خیلی شیک بخریم 😭.....

@دختر_12 @حنای_من

مرسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شکوفه

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

2790
2778
2791
2779
2792