2777
2789

چیزی که میخواستم بهت بگم چیزی بود که خیلیا ازش نتیجه گرفتن شاید شما امادگی پذیرشش نیستید به خاطر همین😉😉

چند بار گفتم درخواستمو قبول کنید شاید چیزی که گفتم تو کل زندگی تاثیر بذاره و بهتون کمک کنه ولی شما دوست ندارید بشنوید پس زور نمیکنم

موفق باشی😉

دانشجو🧠

چیزی که میخواستم بهت بگم چیزی بود که خیلیا ازش نتیجه گرفتن شاید شما امادگی پذیرشش نیستید به خاطر همی ...

این خانم دنبال ازدواج نیست ،حتی شک دارم که خانم باشه ،چون هیچ خانمی با این حد ضعف عزت نفس ندیدم

این ادم ،چندتا کاربری داره که هرروز با همشون این تاپیک هارو میزاره

الان این کاربریش سهمیش تموم شد ،با کاربری جدیدش میاد

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانم دنبال ازدواج نیست ،حتی شک دارم که خانم باشه ،چون هیچ خانمی با این حد ضعف عزت نفس ندیدم این ...

به خدا من قصد بدی نداشتم فقط میخواستم یه مسیری بهش معرفی گنم که شاید اینهمه حجم از ضعف عزت نفس رو میتونست حل کنه

که خیلی ازش نتیحه دیدن فقط همین

اما دیدم که ایشون اصلا نمیخوان فرصت هایی که شاید براش راهگشا باشه رو ببینن

دانشجو🧠

این خانم دنبال ازدواج نیست ،حتی شک دارم که خانم باشه ،چون هیچ خانمی با این حد ضعف عزت نفس ندیدم این ...

خیلی از ادما رو دیدم که نمیتونستن ازدواح کنن ولی با گذراندن دوره های خوشناسی یه شخصی زندگی شون ۱۸۰ درجه تغییر کرد منم تاپیک ایشونو دیدم گفتم بذار بهشون معرفی کنم شاید براشون مفید باشه و کل ابعاد زندگی شون تحت تاثیر قرار بگیره

چون خودم حیلی ازش نتیحه گرفتم

دانشجو🧠