2777
2789
عنوان

بابام به مامانم خیانت کرده😭😭

1220 بازدید | 74 پست

واحد روبه رویی ما ی زن مطلقه هست از دوتا شوهراش دوتا دختر داره خیلی با هم خوب بودیم

دختر کوچیکش ۵ سالشه همش میومد خونه ما با خواهرم بازی میکرد

یک هفته بود این زنه بچه رو تنها میذاشت خونه ماهم از سر دلسوزی میاوردیمش خونمون گناه داشت

از ۵ غروب میرفت تا ۱۱ شب سراغی از این بچه نمیگرفت

بابامم همش بهانه میاورد میرفت بیرون تا اخر شب نمیومد

میگفت میرم سگ دو میزنم میگردم دنبال کار چرا سوال پیچ میکنید

همینطوری یک هفته گذشت هی سرد تر میشد از ما من بهش شک کردم گفتم گوشیش چک کنم چیزی نبود که دیدم همون لحظه پیام اومد که عزیزم من رفتم بیرون با نفس

😭😭اونجا فهمیدم که با زنه رابطه داره نفس دختر کوچیکش میزاشتن پیش ما میرفتن بیرون تا اخر شب باهم بودن

خدا ازشون نگذره 😭

نمی دونم چیکار کنم مامانم جدا بشه ازش

اخه زنه الان میگه چقد راحت شوهرشو قاپیدم 😭

یه موضوع بیربط ببخشید اسی جان

اینستای شماهم قطه؟؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت بگو اول مهریه با تامین خواسته اجرا بزنه دارو ندارش بگیره بعدم محضر تعهد بده بابات اونجا خواست کوتاه بیاد اگ نخواست وکالت حق طلاق بگیره بعد زندگی کنه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
مامانت بگو اول مهریه با تامین خواسته اجرا بزنه دارو ندارش بگیره بعدم محضر تعهد بده بابات اونجا خواست ...

بابا همون روز که من فهمیدم گذاشتیم باهاش دعوا مامانم رفت زنه رو از خونه کشید بیرون که این پیام چیه

پرو اومد گفت میخواستم بفرستم واسه یکی دیگه اشتباهی اومده واسه شوهر تو

حالا جالب اینه که بابام اسم زنه رو تو گوشیش محسن سیو کرده 😔

بریزید سرش کتکش بزنید زنیکه خراب

چی میشه کرد 😭

دختر بزرگش با چاقو اومده میکوبه به در که تهمت میزنید بهمون

یک ساله ما اینجاییم داریم میبینیم که هر هفته مردای مختلف میاره خونه زنه

بابام خودش میدید این رفتاراشو

نمی دونم چجوری رفت دنبال زنه😭

بابا همون روز که من فهمیدم گذاشتیم باهاش دعوا مامانم رفت زنه رو از خونه کشید بیرون که این پیام چیه پ ...

اشتباه کردین دادوبیداد خالی چه درد میخوره اقدامات دادگاهی هاشروع کنین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.