2777
2789
عنوان

بابام به مامانم خیانت کرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 74 پست
اشتباه کردین دادوبیداد خالی چه درد میخوره اقدامات دادگاهی هاشروع کنین

بابام دو روزه فرار کرده رفته نمیاد خونه

همش میگه اثبات کنید که من خیانت کردم

ببخشید چون تاپیک های حقوقی زده بودین میپرسم

شما میتونید راهنماییم کنید چطوری باید اثبات کرد ؟

با اون پیامی که از زنه دارم میشه

چون برای شکایت باید مدرک ارائه بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونیم به جرم خیانت از دوتاشون شکایت کنیم؟

اقدام خالی کیفری زمانبر میشه مهریه و نفقه مامان با اجرت المثل و نفقه شما بچه هام جدا و اقدام برسی ارتباط نامشروعش با خانم همسایه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
بهترین راه اینه مامانت مهرشو اجرا بزاره.اموال بابات چیه؟

فقط ماشین به نام خودشه

ی کارت پس اندازم داره که هرچی درامد داره میریزه تو کارتش حدودا ۲۰۰ تومن تو کارتش

مهریه بزاره اجرا اون کارتم میدن مامانم؟

فقط ماشین به نام خودشه ی کارت پس اندازم داره که هرچی درامد داره میریزه تو کارتش حدودا ۲۰۰ تومن تو کا ...

ماشینو میتونه بگیره و مهریه رو هم طبق حقوق خالص دریافتیش.

پولم باز یه شرایطی داره انگار

بابام دو روزه فرار کرده رفته نمیاد خونه همش میگه اثبات کنید که من خیانت کردم ببخشید چون تاپیک های حق ...

بهتر ک فرار کرده به نفع شما چون هیچ صورت حق ترک منزل نداره ،اره مشکلی نیس کمکت میکنم ،چندتا اقدام باهم باید صورت بگیره فقط اقدام خالی خیانت نه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

الان همه میان میگن بگو مادرت مهریه شو بزار اجرا پدر باباتو در بیاره

آره باید این کارو بکنه اما موندم چطوری تو تاپیکی که من نیم ساعت پیش زدم همه گفتید مهریه اشتباهه مهریه نباید باشه؟؟؟

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت