ادم جرئت نمیکنه تو این سایت یه چیزی بگه کمه کمش یه نفر پیدا میشه بیاد شمشیرشو علم کنه طرفو بشوره بره بدون هیچ شناختی میاد تیر میزنه به قلب طرف میره. هرچقدرم به هیچی اعتقاد نداشته باشین به کارما داشته باشین دیر و زود نداره یه جایی یه سالی یقتو میگیره درست میاره تو شرایط طرف میزاره و میگه حالا بنال . دیدم که میگم جوری روزگار نشونده سر جاش با خودش گفته کاش اون زمان این حرفو نمیزدم یا این کارو نمیکردیم
تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا درد و دل نکنیم کسی جز خودمون نمیدونیم چه دردی داریم من یه سوال میپرسم در مورد دوبینی یه نظرسنجی میزارم کسی شرکت نمیکنه تا این حد درد ملت مهم نیست
فک میکنن نیس ولی هست بدجورم هست. یه عده شمشیر آماده به دست نشستن یکی تاپبک بزنه بره توهین کنه دلشو بشکنه بره بیرون دلم میخواد تو شرایط خیلی بدتر قرار بگیرن بفهمن چقدر این حرفاشون بد بوده
تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
من هر وقت دردمو گفتم پشیمون شدم ای کاش کارما زودتر جوابشونو بده
دقیقا میفهمم...من یه بار عکس چت با دوستمو گذاشتم یه کاربر گفت فیکه فلان بقیه کاربرا هم باورش کردن هیچ وقت یادم نمیره درحالیکه اون چت عین واقعیت بود الکی گفت فیکه