2777
2789
عنوان

روز پدره و پسر من پدر نداره

637 بازدید | 27 پست

درسته واسه من همسر خوبی نبود خیلی ظلم کرد بهم ولی از وقتی فوت کرد پسرم خیلی خوار شد

شبکه دو بچه ها داشتن آهنگ پدر میخوندن اشکام بند نمیاد 🥲

خدا همه پدرارو واسه بچه هاشون حفظ کنه ان شالله

یه پدر براش اوکی کن خب

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

یه مادر داره که براش پدری هم میکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پدر براش اوکی کن خب

جای مزه ریزی نبود اینجا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سختهخیلی هم تلخ و سخته ولی چرا باید کسی که پدر نداره خوار بشه. پسرتون شمارو داره خدارو داره. یادت نره خدا رو داره . به جای ناراحتی برید سر مزارش و براش خوراکی پخش کنید. از خوبیاش و خاطراتش برای پسرت بگو. بهش حرفای امیدوار کننده بزن. همه ی این کارها بهتر از اشک ریختن و ناراحتیه.

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

چقدر بی شخصیت واقعا

چ ربطی داره

خب میگم ازدواج کنه بچش هم پدر دار شه

چ بی ادبی

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

شما دیگ از مرز رک بودن هم عبور کردی

خب شرایط اینجوریه

🥲🥲🥲

خدا برا هم حفظتون کنه

یه کوچک مرد کنارته مواظبش باش

اوکی کننده ای

ن

دنبال اوکی کننده ای؟

نیستم

چ ربطی داره خب میگم ازدواج کنه بچش هم پدر دار شه چ بی ادبی

خوب شد گفتی تا حالا بهش فکر نکرده بود

جای مزه ریزی نبود اینجا

نظر خواستن نظر دادم

با ازدواج میتونه بچش رو پدر دار کنه

تو نظرات دیگرون دخالت نکن