2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست
من به خاطر دیسک کمر باید بیهوش بشم بی حس نمیتونم بشم و به شدت از بی هوشی میترسم.اصلا تاپیکی ندیدم کس ...

من به خاطر آنفولانزا از پنج شنبه صبح تا امروز سه شنبه عصربیمارستان بستری بودم.خدارو شکر خیلی بهترم.میخاستم بگم بهتون قرص کلسیم رو اشتباه گفتم کلسی کر رو تو بارداری اولم دکتر حشمت برام تجویز کرده بودن.تو این بارداری قرص کلسیم کلسی کر ننوشتن.خیلی خیلی بهتر از کلسی کر هست.فردا میگم اسمش رو بهتون.

من به خاطر آنفولانزا از پنج شنبه صبح تا امروز سه شنبه عصربیمارستان بستری بودم.خدارو شکر خیلی بهترم.م ...

وای عزیزم چقدر ناراحت شوم.الان

بهترید؟ایشالا خوب خوب میشید.به من سوپراکل دادن.من امروز فشارم بالا بود خیلی نگران شدم البته استرس امتحانهای دانشگاهمو دارم و اینکه به شدت درانتخاب پزشکم حساس شدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای عزیزم چقدر ناراحت شوم.الان بهترید؟ایشالا خوب خوب میشید.به من سوپراکل دادن.من امروز فشارم بالا ب ...

بهتر که نمیدونم واقعا.از صبح صورتم و دست و پام متورم شده.یه ورم یهویی و تقریبا تند و تیز.امروز عصر رفتم مطب دکتر احمدیان.برای سوم بهمن بهم نامه دادن برای سزارین.شب حس کردم دارم خفه میشم و متورم شدم.زنگ زدم به دکتر گفتن بیا تریتا از بده چک بشی.خلاصه تا12شب بیمارستان بودم.و تنها خوبی که داشت این بود که تصمیم گرفتم  قطعاااا نرم بیمارستان تریتا.یعنی بسیار بسیار بی نظم.دلگیر.اتاق خصوصی رفتم دیدم به قدری دلگیر بود فرار کردم.متاسفانه دکتر هم فقط تو تریتا و محب کوثر.فردا میرم محب توکل به خدا

بهتر که نمیدونم واقعا.از صبح صورتم و دست و پام متورم شده.یه ورم یهویی و تقریبا تند و تیز.امروز عصر ر ...

چرا ورم؟جواب آزمایشتون چی شد؟عزیزم من خیلی تعریف محب کوثرو شنیدم میگن عالیه فکر میکنم اتاقهاش کلا یک تخته هست.من درخواست دوستی دادم بهتون میشه قبول کنید تا بعد از زایمانتون نظرتونو بدونم.ایشالا به سلامت نی نی قشنگتون به دنیا میاد تا سوم بهمن دیگه زمانی نمونده عزیزم💝💝💝

بهتر که نمیدونم واقعا.از صبح صورتم و دست و پام متورم شده.یه ورم یهویی و تقریبا تند و تیز.امروز عصر ر ...

بی زحمت هرموقع حالتون خوب بود اسم کلسیمی که مصرف میکنید هم میگید

چرا ورم؟جواب آزمایشتون چی شد؟عزیزم من خیلی تعریف محب کوثرو شنیدم میگن عالیه فکر میکنم اتاقهاش کلا یک ...

ورمم به خاطر سرم نمکی که تو بیمارستان بهم تزریق شده.فعلا که نمیتونم بگم خوبم چون سرماخوردگی لعنتی از بدنم خارج نشده هنوز.باعث تنگی نفسم میشه.بیمارستان محب کوثر خوب بود.اتاق ها هم خصوصی هستند.انشاالله تا سوم دوام بیارم.یعنی تا پایان هفته38.خیلی استرس دلرم کلا تو این بارداری و برای زایمان.خدا خودش کمک حال همه باشه.قرص کلسیم oste quinoneمصرف میکنم.

ورمم به خاطر سرم نمکی که تو بیمارستان بهم تزریق شده.فعلا که نمیتونم بگم خوبم چون سرماخوردگی لعنتی از ...

عزیزم استرس نداشته باش.به خوبی زایمان میکنی مطمئن باش.انشاالله تا آخر ۳۸ هفته هم مشکلی پیش نمیاد.نگران نباش.من یکی از دوستانمون بیمارستان تریتا هست در مورد دکتر احمدیان تحقیق کردم خیلی تعریف کردن.گفتن مثل دکتر حشمت هستن

درخواست دوستی شمارو اوکی کردم.ببخشید من خیلی سر در نمیارم از نی نی سایت و این برنامه ها   &nbs ...

ممنون عزیزم خواستم اگر زحمتی نیست بعد از زایمان نظرتونو برای من بفرستید که من هم خیالم راحت بشه

سلام دوستان دكتر احمديان سزارين اختياري انجام ميدن يا نه ؟ حتما بايد مشكلي داشته باشي تا سزارين كنن ؟ من از كرج ميخوام برم پيش ايشون دكتر خودم تو تهران كار نميكنه ميخوام تهران زايمان كنم ولي برام مهمه سزارين اختياري داشته باشم چون نه وقتشو دارم برم كلاس هاي زايمان طبيعي نه راتشو دارم ؟ كسي ميدونه ايشون چطورن درباره ي اين قضيه ؟

سلام دوستان دكتر احمديان سزارين اختياري انجام ميدن يا نه ؟ حتما بايد مشكلي داشته باشي تا سزارين كنن ...

سلام. از خودت میپرسه که چه نوع زایمانی میخوای و اگه بگی سزارین بهت نامه میده و اصلا دلیلشم ازت نمیپرسه حتی

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

آره منم پرسيدم گفتن فقط تريتا اختيار انجام ميده من به دليل اندومتريوز چسبندگي دارم گفتم اگه بشه برم اول تلاشمو بكنم طبيعي زايمان كنم تا چسبندگي هام لااقل بيشتر نشه ؟ كسي تجربه ايي داره از زايمان طبيعي خانم دكتر احمديان ؟