2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست
لطف داری عزیزم. آخه خودم خیلی برای انتخاب دکتر و بیمارستان اذیت شدم هیچ نطلبی در مورد تریتا پیدا نمی ...

ممنون عزیزم اینقدر با حوصله توضیح دادین.فقط یک سوال در مطب هم هر دو نفر باهم ویزیت میشن و داخل اتاق میرن؟اگر اینجوری باشه خیلی بده

عزیزم من هم مثل شما تحت نظر خانوم دکتر حشمت بودم که متاسفانه رفتن.لطف میکنید نطرتونو درمورد خانوم دک ...

سلام.من برای نهم از مطبشون وقت گرفتم ولی متاسفانه به دلیل سرما خوردگی حاد نتونستم برم.اما بالاخره دیروز صبح رفتم پیششون.تو بیمارستان محب کوثر.اول اینکه اصلا معطلی نداشت تو بیمارستان.

بعدشم خانم دکتر احمدیان بسیار باحوصله و مهربان بودن.بهشون گفتم6سال پیش یه زایمان پیش دکتر حشمت داشتم.و تا ماه گذشته هم تحت نظر دکتر حشمت بودم.تمام مدارک و آزمایشاتم رو بردم برام پرونده درست کردن ریز به ریز.راجع به فیبرومم نظرشون با دکتر حشمت یکی بود.

توکل به خدا انشاالله پیش ایشون زایمان میکنم.اعتماد خیلی مهمه و من تونستم بهشون اعتماد کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم اینقدر با حوصله توضیح دادین.فقط یک سوال در مطب هم هر دو نفر باهم ویزیت میشن و داخل اتاق ...

نه چرا دو نفر اصن مگه میشه تک تک میرن تو و انقد با حوصله شاید ۲۰ دقه طول بکشه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
سلام.من برای نهم از مطبشون وقت گرفتم ولی متاسفانه به دلیل سرما خوردگی حاد نتونستم برم.اما بالاخره دی ...

خداروشکر دستشون خیلی سبکه من بلافاصله بعد عمل بلند شدم جای بخیمم رفت بعد ۶ ماه انقد که ریز بود

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
نه چرا دو نفر اصن مگه میشه تک تک میرن تو و انقد با حوصله شاید ۲۰ دقه طول بکشه

من امروز رفتم پیششون.قبلا جایی خونده بودم دونفر دونفر راه میدن.چند دقیقه قبل از اینکه کار من تموم بشه مریض بعدی آمدن داخل که البته خانوم دکتر قبلش کامل سوالات منو جواب داده بودن و بسیار بسیار مهربون بودن.ممنون از راهنماییتون

سلام.من برای نهم از مطبشون وقت گرفتم ولی متاسفانه به دلیل سرما خوردگی حاد نتونستم برم.اما بالاخره دی ...

سلام عزیزم امیدوارم نی نی قشنگتون به سلامت به دنیا بیان.فقط زایمان کردین به من هم از تجربیات بیمارستان و درد بعد از زایمان بگید ممنون میشم.من تا الان که هفته ۱۴ هستم ۳ تا دکتر عوض کردم البته خانوم دکتر حشمت که رفتن.یک سوال دارم ازتون بعد از ۳ ماه اول خانوم دکتر حشمت چه مکملی به شما دادن؟خانوم دکتر احمدیان امروز به من فولیکوفر و امگا۳ و کلسیم و مگویت دادن.پزشک جایگزین خانوم دکتر حشمت فرامکس و پریناتال و کلسی کر دادن که البته من چون نمیخوام تحت نطر ایشون باشم تهیه نکردم.همش نگرانم مولتی ویتامین ندادن مشکلی پیش نمیاد؟

سلام عزیزم امیدوارم نی نی قشنگتون به سلامت به دنیا بیان.فقط زایمان کردین به من هم از تجربیات بیمارست ...

ممنون عزیزم.امیدوارم شما هم بارداری راحتی رو پشت سر بزارید.دکتر حشمت بعد ماه سوم به من پریناتال کلسی کر و فرامکس تجویز کردن که تا الان که هفته سی و شش رو میگذرونم دارم مصرف میکنم.فولیکوفر رو اوایل بارداری برام تجویز کردن فکر میکنم تا پایان ماه سوم فولیکوفر  رو مصرف کردم.

سلام عزیزم امیدوارم نی نی قشنگتون به سلامت به دنیا بیان.فقط زایمان کردین به من هم از تجربیات بیمارست ...

من اواسط هفته اینده باید برم دوباره پیششون این بار مطب میرم.مطبشون خیلی معطلی داره؟

ممنون عزیزم.امیدوارم شما هم بارداری راحتی رو پشت سر بزارید.دکتر حشمت بعد ماه سوم به من پریناتال کلسی ...

من از حساسیت زیاد خیلی دارم اذیت میشم.همه دوستانم که باردارن بعد از ماه ۳ مولتی ویتامین میخورن الان نگرانم چرا خانوم دکتر به من ندادن.یعنی مشکلی برای نی نی پیش،نمیاد؟

من اواسط هفته اینده باید برم دوباره پیششون این بار مطب میرم.مطبشون خیلی معطلی داره؟

نه اصلا معطلی نداره عزیزم.مطبشون خیلی شلوغ نبود من رفتم و البته خیلی با نظم بودن.شما طبیعی زایمان میکنید یا سزارین با بی حسی؟

من از حساسیت زیاد خیلی دارم اذیت میشم.همه دوستانم که باردارن بعد از ماه ۳ مولتی ویتامین میخورن الان ...

هر چی لازم.باشه دکتر براتون تجویز میکنه.حساس نباشید.برای منم دعا کنید به شدت آنفولانزا گرفتم.خدا بهم لطفی کنه و بهتر بشم.5روزه دارم جون میدم واقعا..

نه اصلا معطلی نداره عزیزم.مطبشون خیلی شلوغ نبود من رفتم و البته خیلی با نظم بودن.شما طبیعی زایمان می ...

من پنج سال و نیم پیش یک بار سزارین شدم توسط دکتر حشمت.این بارداری دومم.و سزارین میشم با بی حسی انشاالله.

هر چی لازم.باشه دکتر براتون تجویز میکنه.حساس نباشید.برای منم دعا کنید به شدت آنفولانزا گرفتم.خدا بهم ...

عزیییزم ایشالا زود خوب میشید،حتما براتون دعا میکنم.راستی پول نقد همراهتون ببرید مطب خانوم دکتر دستگاه کارت خوان نداره

من پنج سال و نیم پیش یک بار سزارین شدم توسط دکتر حشمت.این بارداری دومم.و سزارین میشم با بی حسی انشاا ...

من به خاطر دیسک کمر باید بیهوش بشم بی حس نمیتونم بشم و به شدت از بی هوشی میترسم.اصلا تاپیکی ندیدم کسی بیمارستان تریتا با بی هوشی سزارین شده باشه.