2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست
من خودم از هفته ۳۴ رفتم پیش دکتر احمدیان سریع وقت میدن فقط سعی کن اول وقت نوبت بگیری که زیاد معطل نش ...

عزیزم چقدررر مهربونی که با حوصله جواب تک تک سوالاتو میدی.. با قلب مهربونت برای منم دعا کن بسلامت بچه مو دنیا بیارم

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
من خودم از هفته ۳۴ رفتم پیش دکتر احمدیان سریع وقت میدن فقط سعی کن اول وقت نوبت بگیری که زیاد معطل نش ...

ممنونم بابت پاسخگویی.شماره مطب رو میشه برام بزارین لطفا.و اینکه چه ساعتی باید زنگ بزنم وقت بگیرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چقدررر مهربونی که با حوصله جواب تک تک سوالاتو میدی.. با قلب مهربونت برای منم دعا کن بسلامت بچه ...

لطف داری عزیزم. آخه خودم خیلی برای انتخاب دکتر و بیمارستان اذیت شدم هیچ نطلبی در مورد تریتا پیدا نمیکردم میدونم همه خانونا حس منو دارن و دوس دارم اینطوری حداقل مثه من از زایمانو بیمارستان نترسن.

حتما انشالله به امید خدا زایمان خیلی راحتی داشته باشی و فرشته کوچولوتو زمینی کنی😍

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
ممنونم بابت پاسخگویی.شماره مطب رو میشه برام بزارین لطفا.و اینکه چه ساعتی باید زنگ بزنم وقت بگیرم؟

به نظرم میگفت هر روز ساعت ۱۰ وقت میده ولی از ساعت ۵ نوبت میده شما امروز زنگ بزن ببین چه جوریه آخه من ۸ ماهه زایمان کردم.

02144741569

به نظرم میگفت هر روز ساعت ۱۰ وقت میده ولی از ساعت ۵ نوبت میده شما امروز زنگ بزن ببین چه جوریه آخه من ...

سپاسگزارم جانا.

امیدوارم سریع بهم وقت بدن الان زنگ میزنم ببینم جواب میدن.توکلم به خداست.انشاالله هر چی خیره پیش بیاد برای همه.

سپاسگزارم جانا. امیدوارم سریع بهم وقت بدن الان زنگ میزنم ببینم جواب میدن.توکلم به خداست.انشاالله هر ...

انشالله نگران نباش نهاین برا شنبه یک شنبه وقت میده اگرم نداد زنگ بزن به تریتا از کلینیک اونجا وقت بگیر روزهای دوشنبه تو بیمارستان ویزیت میکنن

آدرس مطبش رو دیدم نوشتین قبلا.ولی نمیدونم کجاست.سمت غرب میشه؟

از کرج که میاید خروجی خرازی رو بیاید داخل سمت دریاچه چیتگر میشه شهرک گلستان

ممنون عزیزم چه خوب پس نزدیکه.زنگ زدم وقت گرفتم برای یکشنبه

خداروشکر انشالله که زایمان راحتی داشته باشین

خداروشکر انشالله که زایمان راحتی داشته باشین

دنیا دنیا سپاس.

پرونده طویل و درازی دارم.باید بشینم یه شرح حال تهیه کنم از8ماه گذشته که تحت نظر دکتر حشمت بودم.ببرم ایشون ببینن.خیلی برام مهمه ببینم نظرشون راجع به فیبرومم چیه.خارجش میکنن طی سزارین و یا نه.

حس میکنم شکمم خیلی کوچیکه و بچه ریز.برم ببیننم نظرشون چیه.

خدا فرزندتون رو حفظ کنه براتون.

دنیا دنیا سپاس. پرونده طویل و درازی دارم.باید بشینم یه شرح حال تهیه کنم از8ماه گذشته که تحت نظر دکت ...

انشالله که خیره. موفق باشین❤

همه رو رفتم آزمایشگاه نیلو و سونوگرافی مهتاب قربانی هر دو ولیعصرن و جزو مطرح ترین هان تو تهران. توی ...

مرسی گلم

منم خونه ام سعادت آباده اینجا چندتا آزمایشگاه و سونو کرافی هست مثه پردیس نور که معروفم هست

اما تو نی نی سایت کسی چیزی ازش نمی دونه!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
دنیا دنیا سپاس. پرونده طویل و درازی دارم.باید بشینم یه شرح حال تهیه کنم از8ماه گذشته که تحت نظر دکت ...

عزیزم من هم مثل شما تحت نظر خانوم دکتر حشمت بودم که متاسفانه رفتن.لطف میکنید نطرتونو درمورد خانوم دکتر احمدیان بگید؟رفتید پیش ایشون؟راضی بودین؟