2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست
ميشه در مورد ساك لوازم نوزاد و مادر هم بگي؟؟؟ رو پكيج زايمان هست اجباري يا اينكه گرفتنش دل بخواه هست ...

به نظرم اجباره اینجام ولی مطمئن نیستم توش یه دست لباس برا نوزاد بود یه دست برا مادر پوآر و تب سنج و حوله و مسواک و خمیر دندونو دمپایی و این جور چیزا بود

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم ازت ، فقط يه سوال ديگه اينكه تو اتاق عمل ازت پرسيدن بيهوشي ميخواي يا سري؟؟؟ اخه من شنيدم سري ...

نه از من چیزی نپرسیدن ولی بیهوشی برا جنین ضرر داره جدیدا سخت بیهوش میکنن

دوست گرامی سلام

قبلا که در مورد بیمارستان تریتا تحقیق میکردم تاپیک شماروخوندم.منتهی اون موقع تحت نظردکتر حشمت بودم و به پزشکتون خیلی توجه نکردم.منتهی الان که هفته34هستم متاسفانه دکتر حشمت در شرف مهاجرت هستند و من واقعا نگران و مضطرب دنبال پزشک خوب میگردم.سزارین یه پروسه معمول هست برای همه پزشکا منتهی من چون یه فیبروم نسبتا درشت دارم خیلی نگرانم که کجا برم و تحت جراحی چه کسی..

دکتر حشمت یه خانم دکتر جوان را جایگزین خودشون گذاشتن ولی حس میکنم دکتر احمدیان انتخاب بهتری باشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام عریرم خوبی

من جند وقت پیش قبل از اینکه اقدام کنم راجع به تریتا خیلی ازت سوال پرسیدم

الان خواستم بهت بگم که باردار شدم و هفته آینده از دکتر احمدیان وقت دارم

انشالله برم پیشش و به امید خدا واسه زایمان هم برم تریتا

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
سلام عزيزم يه سوال داشتم من سه روز ديگه زايمان دارم با دكتر احمديان تو تريتا، خواستم بپرسم پمپ درد ر ...

سلام گلم خوبی، انشالله که زایمانت خوب و راحت بوده 

میشه یه توضیحی بدی، راضی بودی؟! بیمه داشتی؟! هزینه چقدر شد؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
دوست گرامی سلام قبلا که در مورد بیمارستان تریتا تحقیق میکردم تاپیک شماروخوندم.منتهی اون موقع تحت نظ ...

سلام عزیزم. دکتر حشمت و احمدیان هر دو رییس بخش زایمان تریتا هستن حتی دکتر احمدیان بسیار با تجربه تر از حشمت هم هست و روزی من که زایمان داشتم ایشون ۱۱ تت زایمان دیگه ام داشتن چون نیمه شعبان بود. میتونم اسم دکتری که معرفی کردنو بدونم؟ من دختر عموم هم اونجا پزشک زنان و زایمان هست ولی من پیشش نرفتم

سلام عریرم خوبی من جند وقت پیش قبل از اینکه اقدام کنم راجع به تریتا خیلی ازت سوال پرسیدم الان خواس ...

عزیزم خیلی تبریک میگم انشالله به سلامتی زایمان کنی فقط خیالت از دکتر و بیمارستان راحت همین😊

عزیزم خیلی تبریک میگم انشالله به سلامتی زایمان کنی فقط خیالت از دکتر و بیمارستان راحت همین😊

ممنون عزیز دلم

راستی عزیزم شما سونوگرافی ها و غربالگری اینارو کجا رفتی؟!

راستی عزیزم شما سونوگرافی ها و غربالگری اینارو کجا رفتی؟!

همه رو رفتم آزمایشگاه نیلو و سونوگرافی مهتاب قربانی هر دو ولیعصرن و جزو مطرح ترین هان تو تهران. توی ولیصره ما غرب تهرانیم بلوار فردوس یکم دور بود ولی ارزششو داشت

سلام عزیزم. دکتر حشمت و احمدیان هر دو رییس بخش زایمان تریتا هستن حتی دکتر احمدیان بسیار با تجربه تر ...

پزشکی که دکتر حشمت جایگزین گذاشتن خانم دکتر مهزاد هلاوی هستن.یک جلسه رفتم پیششون.منتهی ترجیح میدم این 4_5هفته باقیمانده و زایمان رو تحت نظر پزشک باتجربه تری باشم.من سال92یک زایمان داشتم با دکتر حشمت در بیمارستان پیامبران.این بار منتهی قسمت نبود بیش از این همراه باشن.تا ماه گذشته تحت نظرشون بودم ولی دیگه ایشون رفتنی شدند.حالا پس دیر نیست بامطبشون تماس بگیرم؟سریع نوبت میدن؟از کرج هم باید بیام برام سخته واقعا معطلی

از دکتر حشمت و زایمانم و بیمارستان پیامبران راضی بودم.سال 92که من زایمان کردم همه چیز عالی بود.اتاقvipداشتم و رسیدگیشون خوب بود.واقعا الان خیلی برام پزشک و تیم اتاق عمل مهمه تا بیمارستان.

به هر حال بیمارستانهای خصوصی هر کدوم خوب هستتد به نوعی.پزشک مهمه

از دکتر حشمت و زایمانم و بیمارستان پیامبران راضی بودم.سال 92که من زایمان کردم همه چیز عالی بود.اتاقv ...

من خودم از هفته ۳۴ رفتم پیش دکتر احمدیان سریع وقت میدن فقط سعی کن اول وقت نوبت بگیری که زیاد معطل نشی