شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۶ صبح بود که خیلی غیر منتظره حس کردم کیسه آبم پاره شده و وقتی از خواب بیدار شدم دیده بله کامل پاره شده بود و اصلا نمیتونستم مهارش کنم سریع همسرمو از خواب بیدار کردم و گفتم این اتفاق افتاده و باید بریم بیمارستان، وقت سزارینم برای ۲۲ اردیبهشت بود، رفتم با کلی ترس دوش گرفتم و کماکان داشت آب خارج میشد به همسرم دلگرمی میدادم که نترس تا ۱۱ ساعت وقت داریم برسیم بیمارستان، ساعت ۶:۴۵ رسیدیم بیمارستان و من رفتم بلوک زایمان؛ اون روز خیلی شلوغ بود و علاوه بر من ۱۰ نفر دیگه وقت سزارین داشتن. از جنین نوار قلب گرفتن و با دکترم تماس گرفتن، با اینکه نامه سزارین داشتم باز هم با زور معاینم کردن و گفتن دو فینگر بازه و ازم خواستن طبیعی زایمان کنم ولی من قبول نکردم در ضمن از قبل به دکترم گفته بودم سوند رو تو اتاق عمل وصل کنه و ایشون تو نامه برا نوشته بودن. قرار شد ساعت ۹ عمل شم
عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
من روزی که رفته بودم برا سزارین چند نفر بودن که طبیعی با ایشون زایمان داشتن میگفتن خیلیا تعریف میکنن ...
عزیزم من چند روز دیگه بیمارستان تریتا زایمان طبیعی دارم دکترم با بیماریستان قرارداد داره اما گفته که برای زایمان طبیعی خودش نمیاد ومن رو میسپره به پزشک شیفت
بنظرت احتمالش هست که دکتر احمدیان بیاد بالاسرم یا نه فقط بالاسر مریضای خودشون میرن؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم من چند روز دیگه بیمارستان تریتا زایمان طبیعی دارم دکترم با بیماریستان قرارداد داره اما گفته که ...
اگه شیفتشون باشه که میان. اسم دکترتون چیه؟ زایمان طبیعی ماما میتونه کمکتون کنه که من وقتی بلوک زایمان بودم واقعا از رفتار ماما ها خوشم اومد صبور و مهربون بودن
عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
سلام من الان ٣٨ روزه ميگذره از زايمانم دكتر احمديان فوق العاده بود ، بيمارستان هم رسيدگيش خوب بود ه ...
سلام عزیزم،تبریک میگم.سزارین بودین یا طبیعی؟چندروز بعد از عمل سر پا شدین؟۵ تومن که خوبه پس چرا خیلی جاها میگن۶ به بالا؟از دوره مراقبت های بارداریتون پیش دکتر احمدیان راضی بودین؟