2777
2789
عنوان

تاخیر 21 روزه پروید

85 بازدید | 11 پست

سلام خانما من سیکل قبلیم ، توی یک سیکل دو بار قرص اورژانسی مصرف کردم و بعد چند روز پریود شدم ، الان 21 روزه از پریودم میگذره چهار بار بی بی چک زدم منفی شده از آزمایش خون میترسم ، کسی اگر تجربه داره کمکم کنه ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه ندارم

طبق درسامون میگم

در صورتی که 10 یا بیشتر از موعد پریود گذشته بشه

تست گراویندکس ( یا همون بی بی چک)

در صورتی که منفی شد دو هفته دیگه تکرار

یا ازمایش HCG B بدین حتما چون اساس همینه و مهم ترینه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

من تجربه ندارم طبق درسامون میگم در صورتی که 10 یا بیشتر از موعد پریود گذشته بشه تست گراویندکس ( یا ه ...

مشکل اینه که به شدت از آزمایش خون میترسم ، و ترشحاتتم نسبت به قبل بیشتر شده همینم نگرانم کرده

مشکل اینه که به شدت از آزمایش خون میترسم ، و ترشحاتتم نسبت به قبل بیشتر شده همینم نگرانم کرده

دیگه باید با ترستون مقابله کنید

چیزی نداره ی نمونه خون ساده ست

افرایش ترشحات و اینکه از موعدتون گذشته و پریود نشدین از نشونه های فرضی و احتمالی بارداریه

برای مطمئن شدن حتما آزمایش بتا HCG بدین

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

شما نمیدونی تا چند روز عقب افتادن طبیعیه

ببین کلااا سیکلت بهم ریخته ظهرا. چقد بعد از رابطه قرص رو خوردی؟ بعدش پریود نشدی؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خب نباید تو این 20 روز بی بی چک نشون میداد؟

چون خیلی مطمئن نیست و مثبت منفی کاذب نشون میده گاها

بخاطر عوامل دیگه که روش تاثیر میذارن

ببین کلااا سیکلت بهم ریخته ظهرا. چقد بعد از رابطه قرص رو خوردی؟ بعدش پریود نشدی؟

چند ساعت بعد رابطه چند روز بعد هم مجدد خوردم ، و پریود شدم ، سیکل بعدیم بهم ریختس

2790
2778
2791
2779
2792