2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من درامد ندارم برا خودمو خانوادم انجام میدم اما درامدش خیلی خوبه

من مشهد زندگی میکنم ۳ سال پیش یاد کرفتم ژل رو فقط ۶ ماه کار کردم و چراشتم کنار میخوام دوباره شروع کنم

پیشنهادت چیه برا مذب مشتری عزیزم ،؟ پارتنرم میگه برو کارمندی ولی من کارمندی نمیخوام

این کارمه

She’s a whisky in a teacup

بخدا اونم ٤٥دقيقه اب تموم ميشد ريمو كردم ٤ماهه خوب شده ناخونامميتونم در حد لمينت انجام بدم كوتاه و ن ...

واییی پدر ناخونتو در اورده درسته درجه اخری وجود داری ولی دلیل نمیشه ازش استفاده کرد ناخونات خیلی اسیب دیده به هیچ عنوان لمینت نکن چون لمینت یه پروسه ای هستش که کل موادو باید از ناخونت وردارن هر دفعه بیشتر اسیب میبینه

بخدا اونم ٤٥دقيقه اب تموم ميشد ريمو كردم ٤ماهه خوب شده ناخونامميتونم در حد لمينت انجام بدم كوتاه و ن ...

اگر کاشت کنی بهتره بهتر از همشون اینه که فعلا هیچ کار زیبایی برای ناخونات انجام ندی تا یه دور کامل رشد کنه ولی لمینت رو انجام نده لاک ژل و لمینت همیشه به طور کامل از روی ناخون ورداشته میشن و این هر دفعه صدف ناخون رو نازک تر میکنه

من مشهد زندگی میکنم ۳ سال پیش یاد کرفتم ژل رو فقط ۶ ماه کار کردم و چراشتم کنار میخوام دوباره شروع کن ...

خیلی عالیه اول قبل شروع باید حتما چندتا مدل بزنی عکس بگیر تو دیوار و برنامه های دیگه بزار تا بقیه ببین اول کاری قیمتت رو یه مقداری که بت بصرفه پایین بگیر و مهم تر از همشون اینه که کارت باید ظریف و با دوام باشه

واسه اینکه ناخن قارچ نزنه چیکار کنیم من همش نگرانم قارچ بزنه ناخنم

حتما جایی برو که وسایلش رو استریل کنه و صدف ناخونتو از بین نبره بیشتر بروز قارچ برای اینه که به صدف ناخن اسیب میزنن اگر دیدی دستت رو خیلی میسوزونه موقع سوهان بهش بگو و قطره زد قارچ برای ناخونت از داروخونه بگیر اگر ناخونت زرد یا سبز شد ریور کن و بزن ازش