2777
2789
خیلی عالیه اول قبل شروع باید حتما چندتا مدل بزنی عکس بگیر تو دیوار و برنامه های دیگه بزار تا بقیه بب ...

تو همون ۶ ماه ازمون خطا کردم

مثلا کارام اصلا نمیشکنه و لیفت نمیده

همون جذب مشتری مشکلمه

She’s a whisky in a teacup

تو همون ۶ ماه ازمون خطا کردم مثلا کارام اصلا نمیشکنه و لیفت نمیده همون جذب مشتری مشکلمه

چیزی که زیاده همین مشتری ناخونه برو با سالن قرار داد ببند برای مدیر سالن کاشت بزن و ازش بخا که نمونه کارتو به مردم نشون بده این خیلی کمک میکنه مشتری بیاد تو برنامه دیوار هم اگهی کن قیمتاتم بزن و بگو که نمونه کار های اصلی خودته و این که بهشون یه گیفت به این صورت بده بگو یا لاک ژل پا رایگان یا طراحی و این کارو تا چند ماه ادامه بده که مشتری پیدا کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو همون ۶ ماه ازمون خطا کردم مثلا کارام اصلا نمیشکنه و لیفت نمیده همون جذب مشتری مشکلمه

و با مشتری هاتم خیلی مهربون برخورد کن قطعا یه رفتار نا درست مشتری رو میپرونه مردم خیلی حساسن به این موضوع

کار ژورنالی بلدی؟

اگه روسی یا ژورنالی بلد باشی حتما انجام بده و توی پیجت بزار واقعا به جذب مشتری کمک میکنه اگه بلد نیستی تا حدی که متوجه بشی میتونم بهت یاد بدم