2777
2789
عنوان

عدم تمکین

769 بازدید | 27 پست

شوهرم شکایت الزام به تمکین کرده

من نمیخوام به اون زندگی برگردم و نمیخوام جلسه شورا و دادگاه رو برم

رای تمکین به نفع اونا بشه، فقط نفقه م قطع میشه و میتونه ازدواج دوم داشته باشه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله نری چند بار اخطار میاد و بعد با همون مدرک عدم تمکین ناشزه میشی و میتونه اجازه ازدواج بگیره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگر تا چند بار پیام بیاد نری احتمالا حضوری بهت ابلاغ کنن و بعد ک رفتی تمکین نکنی ناشزه میشه و اون با درخواست ازدواج مجدد میتونه زن بگیره و تو فقط میتونی مهریه بگیری.نفقه هم ک با عدم تمکین قطع میشه

ولش کن فقط پای نفقه گیره تو مهریتو بذا اجرا اون ازدواجم کنه درکنارش باید از گوشت اون زنه برداره مهریه رو بپردازه توهم بخور نوش جونت

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اگر تا چند بار پیام بیاد نری احتمالا حضوری بهت ابلاغ کنن و بعد ک رفتی تمکین نکنی ناشزه میشه و اون با ...

ازدواجش اصلا واسم مهم نیست

نفقه هم نمیده که بخواد الان بده

گفتم یه موقع به ضررم نشه واسه طلاقم

برا نرفتن تون و زندگی نکردن با شوهرتون دلیل محکمه پسند ببرین تا محکوم نشین خب خانم

دلیل محکمه پسند اینا نیست

من واسه نفقه رفتم دادگاه بهم میگه یعنی ماهی ۵۰۰ هزار تومان بهت نمیده؟ یعنی اگر گفتی لباس میخوام تا دو ماه بعدش واست نمیخره؟

بعد میگه خانم اگر حتی معتاده یه کاری کن ترک کنه

یا شکاکه و .... گوشیتو بده بهش گوشی نداشته باش، تنها بیرون نرو و ...

بابا اینا اصلا زن رو قبول ندارن

دختر عمه من شوهرش معتاده شیشه ایه، بهش میگن ببرش ترک کنه چرا میخوای طلاق بگیری ، همین دختر ۱۶ سال زندگی مشترک داشته، اگر خانواده ش به دادش نمیرسیدن حالا ۷ تا کفن پوسونده بود

ولش کن فقط پای نفقه گیره تو مهریتو بذا اجرا اون ازدواجم کنه درکنارش باید از گوشت اون زنه برداره مهری ...

نفقه واسم مهم نیست چون همین الآنم نمیده

مهریه مو از حقوقش کم میکنن، ازدواج دومشم واسم مهم نیست

وکیلم میگه اگر حکم ناشزگی گرفت ، بعد ها اگر خواستی ازدواج کنی ، گرفت بره دنبالش واسه خودت خوب نیست 🥲

نمیدونم چرا میترسونم از آینده ای که معلوم نیست چی بشه

نفقه واسم مهم نیست چون همین الآنم نمیده مهریه مو از حقوقش کم میکنن، ازدواج دومشم واسم مهم نیست وکیلم ...

نه بابا ربطش چیه وکیله غلط کرد وقتی شما صیغه طلاق رو براتون جاری کردن کاملا نامحرم میشید وبا هرکی دلت خواست میتونی بعد عده ازدواج کنی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نفقه واسم مهم نیست چون همین الآنم نمیده مهریه مو از حقوقش کم میکنن، ازدواج دومشم واسم مهم نیست وکیلم ...

اگر زنی تمکین نکنه ناشزست .چ ربطی به ازدواج دوم تو داره.مثلا شوهر دومت میگه ای وای تو قبلا ناشزه بودی تمکین نمیکردی.خب ازش دقیق میپرسیدی چ ربطی داره.