2777
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 27 پست
دلیل محکمه پسند اینا نیست من واسه نفقه رفتم دادگاه بهم میگه یعنی ماهی ۵۰۰ هزار تومان بهت نمیده؟ یعنی ...

معذرت میخام خانم قصد نداشتم ناراحتتون کنم

واقعا متاسفم

I’m a strong man

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر زنی تمکین نکنه ناشزست .چ ربطی به ازدواج دوم تو داره.مثلا شوهر دومت میگه ای وای تو قبلا ناشزه بود ...

میگه یه موقع دومی میگه تو نخواستی با اون مرد زندگی کنی

اون خواسته تو نخواستی

گفتم خب من واسش توضیح میدم ، اون نخواد از من قبول کنه دیگه مشکل خودشه

من حتما مشکل دارم که نمیخوام برگردم

نه بابا ربطش چیه وکیله غلط کرد وقتی شما صیغه طلاق رو براتون جاری کردن کاملا نامحرم میشید وبا هرکی دل ...

میگه یه موقع دومی واسش مهمه تمکین نکردی

خب من وقتی میخوام طلاق بگیرم ، معلومه که تمکین نمیکنم

الآنم نه شوهرم اقدام به طلاق کرده نه خودم

خودم که نمیتونم، اونم میگه من طلاق نمیدم

مهریه تو ببخش تا طلاق بدم

میگه یه موقع دومی میگه تو نخواستی با اون مرد زندگی کنی اون خواسته تو نخواستی گفتم خب من واسش توضیح م ...

عزیزم اولا ک تا جایی ک میدونم در سند طلاق جایی نوشته نمیشه ک شما ناشزه شدید. بازم بپرس از وکیلت.ولی مردا هر بهانه ای میتونن برای پایین آوردن زن ها بیارن.

وکیلت درست میگه خانم اگه اقا رای تمکین رو بگیره از نظر قانونی ناشزه میشه جدا از این چیزایی که گفتی نفقه و ازدواج دوم اون اقا ، دیگه شما رو طلاق نمیده خب چطوری میخوای ازدواج مجدد کنی؟ تلاشت رو بکن عدم صلاحیت اونو بگیر بعد با همین رای تمکین برو واسه طلاق