2777
2789
عنوان

شوهر عجیب

322 بازدید | 19 پست

بنظرتون مردی که فقط دوس داره تو بخندی و همیشه آروم باشی و هیچوقت عصبانی نشی و غرنزنی منگل نیست؟

چی بهش گذشته تو مجردیش که انقدر نسبت به عصبانیت آدمها واکنش داره؟ وقتی کسی بخصوص من عصبی میشم با غر میزنم انگار اینو آتیش زدن جوری جلز ولز میگنه که انگار واقعی داره تو آتیش میسوزه

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه این آدم منگوله پس آدمی که همیشه عصبانیت میکنه و به حد جنون و روانی شدن میرسونه آدمه خوبیه؟؟؟

اونم منگل تره

چه حالتی میشه وقتی بقیه عصبانی میشن خودش عصبانی میشه ؟

بله خودش عصبی تر میشه

مخصوصا اگر اون آدم من باشم

یعنی من عصبی شم یا غربزنم این انگار آتیش گرفته انقدر که بدش میاد و واکنش نشون میده

وای به خدا شوهر منم همینه،بعد من خودم کلا خیلی شوخم و خیلیم اهل حرف زدنم،شوهرمم میگه همیشه همینطوری باش،ولی وقتی خودش یه مشکلی داره حرف نمیزنه منم دیگه حوصله حرف زدن ندارم،اون روز بهم میگفت هر مشکلیم پیش میاد تو توجه نکن و باز مثل قبل باش حتی اگه من ساکتم باز تو مثل همیشه باش تو که ساکتی،خونه یه جوریه،وقتی حرف میزنی اهنگ میخونی یا مسخره بازی درمیاری منم حالم خوب میشه

من عصبی بشم به جا اینکه آرومم کنه رد میده بدتر از من می کنه

مثل خودش رفتار کنی چکار میکنه

وقتی خودش عصبانی میشه یا هررفتاری چند بار مثل خودش رفتار کن واکنششو ببین ادما همونجوری با بقیه رفتار میکنن که دوستدارن با خودشون رفتار بشه

نه عزیزم کلا یه سری مردا انتظار دارن خودشون غر بزنن دعوا کنن عصبانی بسن هر حرفی دلشون خواست بزنن زنشون اال باشه کر باشه کور باشه ناراحت نباسه عصببانی نشه غر نزنه فقط مثل ماست وایسته نگاه کنه...

مثل خودش رفتار کنی چکار میکنه وقتی خودش عصبانی میشه یا هررفتاری چند بار مثل خودش رفتار کن واکنششو بب ...

افرین دقیقا... من قبلا خیلی مدارا می کردم سکوت می کردم هر بار پرروتر و طلبکارتر میشد. الان نه ،مثل خودش عصبانی میسم غر میزنم ناراحت میشم دعواش می کنم، حس می کنم واکنشاش عوض شده... با هر کسی باید مثل خودش رفتار کنی. خیلی جوابه

افرین دقیقا... من قبلا خیلی مدارا می کردم سکوت می کردم هر بار پرروتر و طلبکارتر میشد. الان نه ،مثل خ ...

اره باهر کی عین خودش

اصلا یطرفه تلاش نکنید حتی ممکنه اخرش علاوه بر طلبکار شدن ادم بد نشونتون بدن

وقتی عین خودشون وقت و انرژی بزارید یا رفتار کنید بیشتر خوششون میاد