2777
2789
عنوان

شوهر عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 19 پست
نه عزیزم کلا یه سری مردا انتظار دارن خودشون غر بزنن دعوا کنن عصبانی بسن هر حرفی دلشون خواست بزنن زنش ...

مردو نباید عادت بدید همیشه یطرفه گذشت میکنید تحمل میکنید بعد یجا خسته بشید حقتونو بخواین دیگه تحمل نکنید شما میشید اون ادم بده و ادمایی که همون مردو تحمل نکردن بهش رو ندادن عین خودش رفتار کردن ادم خوب همه فداکاریاتون بی ارزش میشه

مردو نباید عادت بدید همیشه یطرفه گذشت میکنید تحمل میکنید بعد یجا خسته بشید حقتونو بخواین دیگه تحمل ن ...

دقیقا... من الان حتی با خانواده شوهرمم همینجور رفتار می کنم... یعنی باهاشون عین خودشون رفتار می کنم... گذشت و مهربونی و مدارا کردن ،جواب نمی ده پررو میشن ازت طلبکار میشن بعدم تو رو می کنن ادم بده، نگاه نمی کنن ببینن خودشون چیکار کردن . همین اتفاق برا خودم افتاد منم رویه ام رو عوض کردم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا... من الان حتی با خانواده شوهرمم همینجور رفتار می کنم... یعنی باهاشون عین خودشون رفتار می کنم. ...

خانواده شوهر و یسری ادما که کلا زیاد باهاشون خوب باشی و جلوی رفتار زشتشون سکوت کنی و واکنش درست نشون ندی فکر میکنن حتما مقصری و داری بدی میکنی و شکی بکارته

یا میگن تو سرشم بزنیم ضعیفه میترسه از حقش دفاع کنه

خانواده شوهر و یسری ادما که کلا زیاد باهاشون خوب باشی و جلوی رفتار زشتشون سکوت کنی و واکنش درست نشون ...

دقیقا... باور کن خانواده شوهر من همینن ،نمیفهمن داری خانومی می کنی و از رو شخصیت خودته که جواب ندادی و ادم حسابشون نکردی، فکر می کنن خنگی و زبون نداری یا به قول شما تو سری خوری... من هر بار مدارا کردم و جواب ندادم پرروتر شدن... الان دیگه نه.یادمه یکیشون یه بار بهم گفت قبلا بهتر بودی،منم زدم تو برجکش گفتم اره هر چرندی گفتین هر رفتار زشتی کردین هیچی جوابتونو ندن خوبن از خودشون دفاع کنن میشن بد .