2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 120 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ینی معلق بمونم رو هوا 😢

معلق چیه اگه شرایط کار داری برو سرکار اگه درس برو دانشگاه ولی برای دل خودت نه برای اینکه شوهر گیر بیاری هرچی قسمتت باشه میاد جلوت

لطفا جای خدا نباشید. 
معلق چیه اگه شرایط کار داری برو سرکار اگه درس برو دانشگاه ولی برای دل خودت نه برای اینکه شوهر گیر ب ...

والا لیسانس دارم ۵ ساله درسم تموم شده میترسم برم فوق لیسانس بخونم توش بمونم شرایط عوض شده.کار هم خیلی گشتم والا نبود اون کاری که مناسب باشه برای من نه والا قبلا عین خیالم نبود هر کیم میومد جلو سریع ردش میکردم و حتی میگفتم نباید بیان بگن

۳۱ سالمه خیلی داشتم موقع دانشجویی ولی بلد نبودم همرو الکی رد میکردم الانم چند وقت ی بار پیدا میشه با ...

کاش ادامه تحصیل میدادین توی محیطهای آکادمیک جای خوبی برای آشنایی هست

چله زیارت عاشورا حق شناس گرفتین ؟ خیلیا نتیجه گرفتن

منم چله میگیرم خواستگار میاد ولی زمینه ازدواج جور نمیشه

نمیدونم حکمتش چیه

الان میخوام برای ارشد بخونم خدا کنه قبول شم برم شهر دیگه بااین خانواده نمیتونم زندگی کنم

کاش ادامه تحصیل میدادین توی محیطهای آکادمیک جای خوبی برای آشنایی هست چله زیارت عاشورا حق شناس گرفتی ...

شما چند سالتونه؟ والا همه چله هارو گرفتم زیارت عاشورا معمولی هم گرفتم. ۵ ساله از لیسانسم میگذره من نمیذارن برم شهر دیگه اصلا خیلی محدودیت دارم

شما چند سالتونه؟ والا همه چله هارو گرفتم زیارت عاشورا معمولی هم گرفتم. ۵ ساله از لیسانسم میگذره من ن ...

من ۲۴ سالمه ،، برادرم معتاده و روانی اینقدر استرس تو خونه دارم روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم میخوام هرجور شده از دستش فرار کنم... یا ازدواج یا ارشد که فکر نکنم قبول بشم اصلا نمیتونم بااین شرایط درس بخونم

اگه همینطوری ادامه پیدا کنه از آخر یک بلایی سرم میاد😔

والا لیسانس دارم ۵ ساله درسم تموم شده میترسم برم فوق لیسانس بخونم توش بمونم شرایط عوض شده.کار هم خیل ...

واقعیت اینه که الان زندگی سخت شده ازدواج کمتر شده چ مجرد چه متاهل زندگی شون سخت شده رکود داریم

فوکوس کنی رو این مسئله همش میری رو حالت استرس و ...

تو فعلا فقط خودتی برای خودت زندگی کن به هرچی دلت نزدیک تره انجام بده ب خودتم برس ازدواج رزق و روزیه خدا به هرکس بخواد روزی شو میده

لطفا جای خدا نباشید. 
من ۲۴ سالمه ،، برادرم معتاده و روانی اینقدر استرس تو خونه دارم روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم میخ ...

سنت که خوبه حداقل ی امتیاز از بقیه که ۳۰ ساله هستن جلوتری ولی خب چله برمیداری سریع خواستگار پیدا میشه برات ؟ چرا جور نمیشه نکنه میفهمن معتاد تو خونه دارین میترسن ؟

واقعیت اینه که الان زندگی سخت شده ازدواج کمتر شده چ مجرد چه متاهل زندگی شون سخت شده رکود داریم فوکوس ...

ینی میگی عین خیالم نباشه شد شد نشدم بذارم سنم همینطور بره بالا و تنها بمونم واقعا سخته خصوصا بعضی خانواده ها نمیشه موند خونه کنارشون واقعا هر روزش عذابه از طرفی منم دوس دارم زودتر تا جوانم سرو سامان بگیرم پیر آدم بشه به چه دردی میخوره هر چیزی زمان خودش قشنگه ینی واقعا خدا نمیخواد ی عده ازدواج کنن ؟ پس چه آینده ای براشون در نظر داره اگه نمیخواد ازدواج کنم چرا خواستگار پیدا میشه !! ولی من حس میکنم خدا میخواد حتی خواستگارم میاره ولی چون سنگینی داره بختم جور نمیشه

سنت که خوبه حداقل ی امتیاز از بقیه که ۳۰ ساله هستن جلوتری ولی خب چله برمیداری سریع خواستگار پیدا میش ...

من ازدواج راه فرار میبینم دارم برای بقا می جنگم

خواستگار زیاد اومده یکی خوب بود داداشم نزاشت ((کلا با ازدواجم مخالفه ، دوست داره با دوستای خودش که مثل خودشن ازدواج کنم)

چندتا رو خودم نخواستم

بعضی هام اونا نخواستن

در کل کسی پیدا نشده که همه راضی باشند

خواستگارام شرایطشون تقریبا خوب بود ولی خیلی ازم بزرگتر بودن

مثلا ۳۶,۳۵ ساله بودن

اگر بفهمن برادرم معتاده قطعا کنار میکشن

اما خواستگار که میاد به مرحله آشنایی و تحقیقات نمیرسه

من ازدواج راه فرار میبینم دارم برای بقا می جنگمخواستگار زیاد اومده یکی خوب بود داداشم نزاشت ((کلا با ...

چه بد منم دقیقا پیدا میشه ولی به مرحله تحقیق و آشنایی نمیرسه فقی اون موقع دانشجو بودم میخواستن ادمو که خودم ردشون کردم من کلا برای خودم میخوام ازدواج کنم نه فرار هر چند که اینجا هم هروزش عذابه برام. داداشت چه کاره هست که نذاره پس پدر مادرت چی میگن یا خواهر برادر دیگه نداری ؟