2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 120 پست
درسته سنم زیاد نیست ولی خانوادم ضعف بزرگ من هستن بخاطر همین مردای نزدیک چهل سال میان خواستگاری من

خانواده خب همون داداشت هست بندازینش جایی ی مدت ازش شکایت کن نمیشه که اینطوری اذیت کنه و مانع خوشبختی تو بشه تو خودت تو دانشگاه پیدا نشد ینی ؟؟ چه چله هایی برمیداری؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما چند سالتونه؟ والا همه چله هارو گرفتم زیارت عاشورا معمولی هم گرفتم. ۵ ساله از لیسانسم میگذره من ن ...

من خودم قصد ازدواج ندارم ولی برا آرامش دلم هرروز نماز جعفر میخونم هرجا برم برام معرفی میشه خواهر پسره مادر پسره رفته بودم بانک هفته قبل یه خانم گفت تلفن بده برا برادر شوهرم خونه ماشین داشت شغل خوبی هم داشت من گفتم قصد ازدواج ندازم نماز جعفر را به خیلی ها یاد دادم ازدواج های عالی گردن همسایه ما ۵۰ ساله یود دختر هم داشت خونه مطلقه بود بعد نماز را ۶ ماه خوند پسر مجرد که ازدواج نکرده بود ۵ سال از زنه کوچکتر آمد باش عروسی گرد پسره پزشک شرکت نفت هست پسره بشدت زیبا بود خانواده پسره هم این زنه را رو سر حلوا حلوا میکنن ۶ ماه هرروز خوند

ادمی میشناسم هی از این مهمونی به اون مهمونی و ... بود تا ازدواج کنه آخرم قسمتش جایی غیر از این جاها بود

درسته تو اجتماع بودن شانس دیده شدن و میبره بالا

اما اونی که قسمتته زمانش برسه میاد و راه آشنایی هم جور میشه

نماز جعفر طیار به روش ساده نوشتم تو تاپیک خودم بخون به خیلی یاد دادم برا ازدواج فرا معجزه است اکه شر ...

اتفاقا چند بار خوندم ولی به ۴۰ روز نرسیده هیچوقت وسط راه ناامید شدم .ی بار چله یاسین برداشتم ی خانمه بهم گفت ولی جور نشد پسرش قصد ازدواج نداشت فقط مادره منو میخواست .جعفر طیار هم خوندم پیدا شده جور نشده

فکر کنم کفران نعمت کردیم

از کفمون بیرون شد

منم مثل شما رد میکردم😅

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

ادمی میشناسم هی از این مهمونی به اون مهمونی و ... بود تا ازدواج کنه آخرم قسمتش جایی غیر از این جاها ...

بله قسمتش هرجا باشه آخرش میاد زمان خودش اصلا به اجتماع اینا هم زیاد انگار ربط نداره یهو از جایی که فکر نمیکنی

ادمی میشناسم هی از این مهمونی به اون مهمونی و ... بود تا ازدواج کنه آخرم قسمتش جایی غیر از این جاها ...

اخه خونه نشینی هم خوب نیست آدم افسردگی میگیره بدتر دوس داشتم جایی مشغول بشم کمتر فکر و خیال کنم تا وقتی زمانش برسه اما هیچ جایی هم نیست برم مشغول شم اوضاع جامعه افتضاحه

اتفاقا چند بار خوندم ولی به ۴۰ روز نرسیده هیچوقت وسط راه ناامید شدم .ی بار چله یاسین برداشتم ی خانمه ...

نه عریزم ۴۰ روز نه بخون تا یکسال بخون همسایه ما مطلقه بود ۵۰ سال ۶ ماه هرروز خوند شوهر پزشک مجرد دهه ۶۰ براش امد پسره ۵ سال کوچکتر بود ازدواج اولش هم بود پسره.

بله قسمتش هرجا باشه آخرش میاد زمان خودش اصلا به اجتماع اینا هم زیاد انگار ربط نداره یهو از جایی که ف ...

دقیقا

تو اجتماع بودن خوبیش اینه که آدم ارتباط گرفتن و یاد میگیره منظورم فقط ارتباط با جنس مخالف نیست کلا آدم تعامل با مردم و یاد میگیره و تجربه به دست میاره

ولی اونی که باید بیاد به وقتش از جایی که فکرشو نمیکنی میاد

مهم اینه همونی باشه که ایده ال آدم هست

اتفاقا چند بار خوندم ولی به ۴۰ روز نرسیده هیچوقت وسط راه ناامید شدم .ی بار چله یاسین برداشتم ی خانمه ...

این سایت خیلی ها از نماز جعفر ازدواج عالی گرفتن من بخاطر آرامشش میخونم نمیگم هرروز خواستگار دارم ولی ماهی دوسه تا معرفی میکنن تو پارک خیابون اتوبوس بانک بیمارستان من خیریه صلواتی اوقات بیکاری کار میکنم اونجا هم خیلی معرفی میکنن من خودم حوصله مردا را ندارم ولی هروز میخونم چند ساله رزق معنوی زیادی برام داشته توصیه آیت الله بهجت هم هست میگن تا زمانی که حاجت بگیرید بخونین شده یکسال

اخه خونه نشینی هم خوب نیست آدم افسردگی میگیره بدتر دوس داشتم جایی مشغول بشم کمتر فکر و خیال کنم تا و ...

حتما برو سر کار

اتفاقا خیلی هم خوبه هم اعتماد به نفس پیدا میکنی هم تجربه بیشتری برات میاره

کار سخت پیدا میشه ولی حتما پیدا میشه

فقط به قصد ازدواج نرو سر کار چون شاید قسمتت جای دیگه ای باشه و چون نمیدونی قراره چطوری وارد زندگیت بشه اون طوری دلسرد میشی

سر کار رو فقط برای رشد خودت برو اگر قسمتت اونجا باشه از همونجا باهاش آشنا میشی اگر جای دیگه که خودش اتفاق میفته مطمئن باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز