2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 120 پست
فکر کنم کفران نعمت کردیم از کفمون بیرون شد منم مثل شما رد میکردم😅

دقیقا 😢 البته من بلد نبودم خیلی بچگانه رفتار میکردم تو خونه هم راهنمای درستی نداشتم .هر کی زمان دانشگاه میگفت سریع همون لحظه با استرس ردش میکردم جوری رفتار میکردم و میترسیدم انگار مثلا میخواستن منو بکشن همش هم از خانواده میاد این رفتارا خانوادمم هر کی میگفت سریع رد میکردن فکر میکردن قراره چه فاجعه ای رخ بده مثلا

دقیقا 😢 البته من بلد نبودم خیلی بچگانه رفتار میکردم تو خونه هم راهنمای درستی نداشتم .هر کی زمان دان ...

درسته دیگه کاریه که شده

ان شاءالله از این به بعد موردایی خوبی بیان و هرکدومشون به صلاحته اوکی شه

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این سایت خیلی ها از نماز جعفر ازدواج عالی گرفتن من بخاطر آرامشش میخونم نمیگم هرروز خواستگار دارم ولی ...

شما چطوری نماز رو میخونید و هرروز میخونید ؟ خیریه صلواتی چیه ؟

شما چطوری نماز رو میخونید و هرروز میخونید ؟ خیریه صلواتی چیه ؟

عزیزم من روش ساده میخونم همونگه تو تاپیک هام نوشتم ساده است خیلی ۱۵ دقیقه زمان میبره من چون حالم خوب میشه میخونم شده روزی ۳ بار بخونم گاهی بجا نماز شب میخونم خیلی مشکلاتم حل شده عزت نفسم برگشته آرامش خاصی دارم .اوقات فراغت ۵ شنبه جمعه ها گه سرکار نیستم میرم خیریه های شهرم یتیم خونه ها آسایشگاه معلولین یا سالمندان کمک میکنم صلواتی میرم یعنی داوطلبانه میرم اونجا بشون کمک کنم پول نمیگیرم به بچه های یتیم غذا میدم بشون محبت میکنم بچه های معلول را میبرم حمام یکی از کاربران اینجا تعریف کرده بود اونممیرفت یتیم خونه ها کمک کنه مدیر عامل ثروتمندی که همیشه به اون یتیم خونه کمک مالی میکرد یه روز رفته بود به بچه ها وخیریه کمک کنه ایشون را دیده بود عاشقش شده بود باش ازدواج کرد میگفت دعای بچه های یتیم باعث خوشبختی من شد برا منم همینجاها خواستگار معرفی میشه گاها

اون چطوریه میشه برام بگی اگه کسی دعا براش گرفته باشن پاکسازی میشه ؟

من اعتقادی به دعا گرفتن ندارم

ولی قانون جذب کار کردم و شکرگزاری

به چیزهای مثبت فکر کردم و هر روز بابت چیزهایی که دارم خداروشکر کردم

ویس های قانون جذب هست برو گوش بده

خواسته هام رو درباره ازدواج نوشتم و ...

با همسرم آشنا شدم که ویژگیهای مطابق خواسته هام هست

اون چطوریه میشه برام بگی اگه کسی دعا براش گرفته باشن پاکسازی میشه ؟

نماز جعفر اسمش نماز پاکسازی هست یعنی بدترین دعاها را پاکسازی میکنه یگ نفر تو اتوبوس با من هم کلام شد گفت خواهرش سنش رفته بالا ازدواج نکرده بش گفتن دعا براش گرفتن من گفتم بش بگو ۶ ماه بخونه درست میشه تلفن منو گرفت بعد۴ ماه گفت ازدواج عالی کرد از جایی که کسی باورش نمیشد شوهره هم همه چی تمام میگفت اثر نماز بوده. نمازش راحته روش ساده داره دوتا دو رکعت بخون شبیه نماز صبح بشه ۴ رکعت بعدش ۳۰۰ بار تسبیحات اربعه بخون بعد نماز یعتی بخون سبحان الله والحمدالله ولا آله الا الله والله اکبر. من خودم باش چندتا حاجت فوق محال گرفتم آزادی اعدامی از زندان. انتقالی محال برادرم شفای کامل دوستم که عمل سختی داشت دکتر یا میمیره یا حتما کور میشه براش نماز خوندم هم خوب شد هم سرپا شد بینایی کامل داره آلان دکترا گفته بودن امکان نداره محاله من رفتم مسجد خوندم براش حین عمل

نماز جعفر اسمش نماز پاکسازی هست یعنی بدترین دعاها را پاکسازی میکنه یگ نفر تو اتوبوس با من هم کلام شد ...

ینی هروز بخونم ظهر میتونم بخونم مثلا هروز ساعت ۳ بعدظهر تا ۶ ماه ؟

ممنون گلم خودت از همین قانون جذب ازدواج خوبی کردی دیگه چله اینا برنداشتی ؟

اصلا به چله و دعا گرفتن اعتقادی ندارم

اعتقاد دارم باید از خدا بخواهیم تا توی هر زمینه ای بهترین رو بهمون بده

قانون جذب هم دقیقا اینه که تو هر چی میخوای رو از خدا بخوای تا جذبش کنی

بله من دقیقا با قانون جذب ازدواج کردم چندین سال قبل

مگه چندسالته؟

عزیزم من کلا نمیخام ازدواج کنم اهداف دیگه دارم نمیخام بمونم گلم شما بخون امیدت فقط خدا باشه فقط خدا دلتو بده به خدا معیارهای خودت را بنویس بذار لا قرآن. قطعا دعا انرژی مثبت داره واثر داره من که هرچی دارم حال خوبم لااقل با ارتباط معنوی با خدا دارم همین با خدا حرف میزنم کلا ارتباط با خدا برام مثل مسکن هست

ینی هروز بخونم ظهر میتونم بخونم مثلا هروز ساعت ۳ بعدظهر تا ۶ ماه ؟

ساعتش فرق نداره ۲۴ ساعته میتونی بخونی هر ساعت .بخون تا زمانی که ازدواج کنی یهو دیدی ۲۰ روز خوندی ازدواج گردی یهو دیری یک هفته بعد جواب میگیری یهو دیدی ۶ ماه بعد برا هرکس فرق داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز