2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 120 پست
ساعتش فرق نداره ۲۴ ساعته میتونی بخونی هر ساعت .بخون تا زمانی که ازدواج کنی یهو دیدی ۲۰ روز خوندی ازد ...

ممنون گلم انشاالله که ازدواجم جور بشه با همین نماز .گفتی آخر ۴ رکعت که تموم شد ۳۰۰ تا تسبیحات بگم ؟ بعد از تسبیحات حضرت زهرا ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درسته دیگه کاریه که شده ان شاءالله از این به بعد موردایی خوبی بیان و هرکدومشون به صلاحته اوکی شه

ممنون گلم انشاالله همچنین واسه شما و همه دخترای مجرد

عزیزم شما همسرت کاملا معیارهای شما را داره ؟

ببین عزیزم هیچ آدمی ۱۰۰ درصد کامل نیست اما اکثرا ویژگی هایی رو داره که مدنظر من هست

وقتی قبلا برای من خواستگار میومد هیچ کدوم طبق معیارهای من نبودن

اما با قانون جذب که آشنا شدم مدت کوتاهی بعدش همسرم توی مسیرم قرار گرفت خیلی اتفاقی البته چند سال دوست بودیم تا ازدواج کردیم

ممنون گلم انشاالله که ازدواجم جور بشه با همین نماز .گفتی آخر ۴ رکعت که تموم شد ۳۰۰ تا تسبیحات بگم ؟ ...

بعد نماز گلم بگو عزیزم تسببحات حضرت زهرا فرق داره تسبیحات اربعه باید بخونی گلم سبحان الله والحمدالله ولا اله الا الله والله اکبر بخون. میتونی قانون جذب گه کاربر گفتن کنار نماز انجام بدی درواقع قانون جذب میگه رو خواسته خودت تمرکز کن افگار منفی نداشته باش نماز باعث تقویت فکر میشه باعث دور شدن افگار منفی میشه من وسواس فکری شدید داشتم با این نماز خیلی خیلی بهتر شدم

شرایط خواستگارهات خوب بوده؟ از نظر شغل و ظاهری؟

تعدادی زمان دانشجویی گفتن خودم رد کردم همشون خوب بودن در حد معمولی ولی بعده دانشگاه هم که مثلا خواهر یا مادر پسر بهم میگفت جور نمیشد پسرو ندیده بودم به اون مرحله نمیرسید

تعدادی زمان دانشجویی گفتن خودم رد کردم همشون خوب بودن در حد معمولی ولی بعده دانشگاه هم که مثلا خواهر ...

واسه منم آشناها چند نفر رو قبلا معرفی کردن

دو سه تا که خبر دارم و میدونم با اینکه شغل و درآمد خوب داشتن اما ظاهرشون اصلا تو سلیقه ام نبود

کسی هم خودش نیومد جلو پیشنهاد بده

بعد نماز گلم بگو عزیزم تسببحات حضرت زهرا فرق داره تسبیحات اربعه باید بخونی گلم سبحان الله والحمدالله ...

بعده هر دو رکعت که خوندم تسبیحات حضرت زهرا رو میگم مثل نماز صبح بعد که ۴ رکعت تموم شد تسبیحات اربعه میگم درسته؟ بعد هروز باید زمان مشخص بخونم یا هر روز ی ساعت متفاوت بخونم اشکال نداره ؟

واسه منم آشناها چند نفر رو قبلا معرفی کردن دو سه تا که خبر دارم و میدونم با اینکه شغل و درآمد خوب دا ...

ظاهر هم مهمه بنظرم خودمم تاحدودی حساسم روی ظاهر کسی که قراره ی عمر زندگی کنم باهاش البته چهره عادی میشه رفتار و اخلاق شرط اوله

چه بد منم دقیقا پیدا میشه ولی به مرحله تحقیق و آشنایی نمیرسه فقی اون موقع دانشجو بودم میخواستن ادمو ...

داداشم زورگو هست خیلی وحشیه مادرم کتک میزنه جرئت ندارم خلاف میلش عمل کنم

آره متاسفانه تو خیلی از جاهای ایران دخترا تا سنشون کم باشه

خواستگار دارن

یک معرف ازدواج میگفت مادرایی که میان پیشم میگن دختر خوب برامون پیدا کن میگن بین ۱۸تا ۲۲ میخوایم حتی منم از نظرشون سن بالا هستم...

ناراحت نباشین هنوزم ادمای درست حسابی هستن پسرای مجرد بالای سی زیادن برای شما

دعا کنین بالاخره جواب میده

من امیدم به خداست منتظر معجزه ام

بعده هر دو رکعت که خوندم تسبیحات حضرت زهرا رو میگم مثل نماز صبح بعد که ۴ رکعت تموم شد تسبیحات اربعه ...

عریزم روزش ساعتش فرق نمیکنه گلم ببین عزیزم اول دو رکعت میخونی مثل نماز صبح بعد تمام شد بلند میشی باز یه دو رکعت دیکه مثل نماز صبح میخونی خوب بعد تشهد وسلام آخر نماز دومی ۳۰۰ بار ۳ تا دور تسبیح میگید سبحان الله واالحمدلله ولا اله الا الله والله اکبر یعتی تسبیحات اربعه را میکی ۳۰۰ بار متوجه شدی گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز