2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 120 پست
خانواده خب همون داداشت هست بندازینش جایی ی مدت ازش شکایت کن نمیشه که اینطوری اذیت کنه و مانع خوشبختی ...

پدرم که فوت شده بالاسرش کسی نیست اینجوری شده

تهدید کرده اگه کاری کنیم برگرده میکشه مارو

تهدیدش الکی نیست. دست ما بستس نمیتونیم کاری کنیم

من انواع چله هارو برداشتم روزی سه چهار ساعت دعا میکنم

چله یس و زیارت عاشورا و حشر خیلی برمیداریم

بااینا برام خواستگار اومده :

چله یس و حشر باهم

چله زیارت عاشورا باصد سلام و لعن

چله نماز جعفرطیار

چله سوره طاها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت شی گلم شما ام نماز جعفر بخون تا مسیر ازدواجت هموار بشه شک نکن اگه مداومت کنی بشرط ترک گناه مو ...

ممنون عزیزم🌺

قبلاچله نماز جعفر طیار میگرفتم خواستگار میومد ولی جور نشد

از فروردین امسال تا آخر ابان هروز نماز جعفر طیار میخوندم دیگه خسته شدم ول کردم

انشالله دوباره شروع میکنم

داداشم زورگو هست خیلی وحشیه مادرم کتک میزنه جرئت ندارم خلاف میلش عمل کنمآره متاسفانه تو خیلی از جاها ...

اینطور که نمیشه هر جور شده خودت و مادرتو نجات بده از پیش داداشت هیچ کاری نمیتونه بکنه جای دیگه اصلا خونه بگیرین شکایت مادر خیلی تاثیر داره هیچوقت آزادش نمیکنن از لحظه کتک زدن فیلم بگیر مدرک جمع کن تا وقتی اون آزاد بشه ازدواج کردی دیگه ادرستون هم بلد نیست شاید خدا کاری کرد تو زندان بمیره. آره واقعا هر کسی ی جور شرایط سخت تو خونه داره منم مشکلات خاص خودمو دارم یکی از دست پدرش در عذابه یکی برادر منم واقعا در عذابم کلا دختر مجرد خوبیت نداره تو خونه اون همچین خونواده هایی... منم پیدا میشه جور نمیشه دوستان میگن نماز جعفر طیار به مدت ی سال هروز بخونیم ازدواج خوب نصیبمون میشه شما تا حالا چیا خوندین ؟

پدرم که فوت شده بالاسرش کسی نیست اینجوری شدهتهدید کرده اگه کاری کنیم برگرده میکشه ماروتهدیدش الکی نی ...

خدا رحمتش کنه انشاالله زودتر نجات پیدا کنی هم خودت هم مادرتون .فقط دو تا بچه هستین ؟

سایت آدم حوا سایت همسان گزینی تبیان سایت سایت احیاگران سنت نبوی مجوز دولتی دارن اینجا دوسه نفر گفتن باش ازدواج گردن رایگان هم هست انگار. یکی از هم دانشگاهی های من قبلا تبیان ثبت نام کرد با مرد خوبی ازدواج گرد خارج ایران بود ولی میخاست با ایرانی ازدواج کنه گویا خانوادش فوت شده بودن ثبت نام کرده یود تهران کرج البرز هم شنیدم خانم مقدم راوی ازدواج کارش خوبه اینها هم قانونی هستن چون مدارک طرفین را میگیرن بهتره حالا اگه راوی ازدواج خوب محلی باشه بهتره اونا که صلواتی مجانی معرفی گنن نه اونا گه کیسه دوختن برا جیب مردم برا معرفی کیس های بدرد نخور پول های هنگفت میگیرن .قبلا ایتا گروه ازدواج صالحین هم یود خوب بود مدیرش ادم مطمئن بود قبلا عضو بودم آدم های با قصد ازدواج دائمی ثبت نام میکردن جدیدا خبر ندارم چطور شده

اینطور که نمیشه هر جور شده خودت و مادرتو نجات بده از پیش داداشت هیچ کاری نمیتونه بکنه جای دیگه اصلا ...

خب وقتی شکایت کنیم بلافاصله میبرنش؟ اگه بفهمه شکایت کردیم زنده نمیراره مارو

راست میگین از این به بعد فیلم میگیرم مدرک جمع میکنم...

دیگه صبرم تموم شده غیر قابل تحمله

عزیزم من خیلی چله گرفتم چله یس حشر نور زیارت عاشورا طاها احزاب مریم ختم صلوات حدیث کسا نماز جعفرطیار استغفار ترک نمی کنم نماز شب و ....خیلی دعاهای دیگه

از همه مجرب تر یس و حشر و زیارت عاشورا و نماز جعفر طیار بود

بااینا برام خواستگار میومد

ممنون عزیزم🌺قبلاچله نماز جعفر طیار میگرفتم خواستگار میومد ولی جور نشداز فروردین امسال تا آخر ابان ه ...

گلم آیت الله بهجت تو سفارش به جوانان گفتن مداومت بر نماز جعفر به شرط ترک گناه عزیزم شرایط هرکس فرق داره مثلا من به هم اتاقی دانشگاهم یاد دادم فقط یه بار خوند با قاضی ازدواج کرد انگار قاضی بود وکیل بود چی بود خودش حقوق خونده بود گفت عاشق یکی شدم یه بار خوند یگی با یک ماه خوندن جواب میگیره یکی ۳ ماه یکی ۶ ماه یکی یکسال ممکنه سنگینی بخاطر اعمال والدین یا اجداد گذشته باشه میگن کارمای اجدادی این نماز را اونقد باید بخونیم تا اون کارماها تسویه بشن مخصوصا اگر خانواده درگیر مشکلات اعتیاد خیانت یا اسیر دعا نویسی باشه بدتر گره ایجاد میکنه گلممثل عفونت بدن تا زمانی که عفونت خشک بشه باید آنتی بیوتیک خورد نماز جعفر همهمینه من خودم گاهی برا یه حاجت یه بار میخونم گاهی باید باید ماه ها بخونم ولی همینسایت چند نفر بودن یگی بود عشق یه طرفه داشت گفت یگ ماه خوندم ازدواج گردم یگی گقت ۳ ماه خونده یگی گفت ۶ ماه گلا نماز پاکسازی کننده است ممکنه پدر مادر یا اجداد ما گناهی کرده باشن سنگینی گناه تا ۷ نسل میمونه اثرش زو ما میمونه برا پاک کردن اون کارما با نماز جعفر وانجام کارای خیر کارما سوزی کنیم.تا به خواسته مون برسیم

خدا رحمتش کنه انشاالله زودتر نجات پیدا کنی هم خودت هم مادرتون .فقط دو تا بچه هستین ؟

ممنون عزیزم خدا اموات شمارو هم بیامرزه

نه یک برادر دیگه هم دارم توی خونه،، تقریبا همسن و سال خودمه

فقط آرزو میکنم قبل من ، از این خونه نجات پیدا کنه با خیال راحت برم پی زندگیم

ما نباشیم مامانم راحتتر میتونه اقدامی کنه

خب وقتی شکایت کنیم بلافاصله میبرنش؟ اگه بفهمه شکایت کردیم زنده نمیراره ماروراست میگین از این به بعد ...

گلم اگه میبینی لج میکنه بدتر میکنه دهن به دهنش نذارید نماز جعفر بخون به نیت اینکه کار پیدا کنه بره شهر دیگه

خب وقتی شکایت کنیم بلافاصله میبرنش؟ اگه بفهمه شکایت کردیم زنده نمیراره ماروراست میگین از این به بعد ...

نه گلم نترس کشتنی در کار نیست خدا حداقل تو این مورد دیگه حواسش هست حرز امام جواد بندازین کسی نمیتونه آسیبی برسونه بهتون از طرفی خدا هم حواسش هست .آره مدرک جمع کن خیلی بهتره مادر شکایت کنه کارش تمومه تا چند سال اون تو می مونه بیرون هم بیاد دیگه شما جایی هستین که اون خبر نداره راحت میشین از دستش ممکنه حتی اون نباشه موقعیت خوب ازدواج زودتر بیاد برات ..منم میخوام ی مدت طولانی هروز نماز جعفر بخونم

گلم آیت الله بهجت تو سفارش به جوانان گفتن مداومت بر نماز جعفر به شرط ترک گناه عزیزم شرایط هرکس فرق د ...

منظورتون نماز جعفر طیار هست منم مجردم ۳۶ سالمه خواستگار ندارم من میتونم بخونم ..

برای اولین بار فهمیدم تمام پیرزن ها روزی دختر های جوانی بودهاند که ما آنها را ندیده ایم و بیشترشان چقدر خوشگل بودن ....

ممنون عزیزم خدا اموات شمارو هم بیامرزهنه یک برادر دیگه هم دارم توی خونه،، تقریبا همسن و سال خودمهفقط ...

اون داداشت کاری نداره بهش؟ برید دادگاه نامه بگیرید و مدرک رو نشون بدین بعدش وقتی خونس یا حین دعوا و اذیت ازاره زنگ میزنید ۱۱۰ راحت میان میبرنش تنها راه همینه معتاد درست بشو نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز