2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 120 پست

بچه ها من میخام چیری بگم دعوام نکنی فقط زیارت عاشورا چون لعن داره من نمیخونم استاد ما میگفت چون میگه مادر پدرم به فدات ممکنه خدا با پدر مادر شما را امتحان کنه یا نخونی یا فقط سلامش زا بخونی من خودم نمیخونم فقط نماز جعفر میخونم هدیه میکنم به امام حسین یا بقیه اهلبیت چون از وقتی قدرت کلمات را متوجه شدم میترسم کلمات منفی به گار ببرم مثل لعنت نفرین اینا همه انرژی پایین دارن حالا بعصی عقیده دارم بخونن من نظرمو گفتم

گلم آیت الله بهجت تو سفارش به جوانان گفتن مداومت بر نماز جعفر به شرط ترک گناه عزیزم شرایط هرکس فرق د ...

چقدر خوب!!

قاضی خیلی درآمدش بالاست...اونم با یکبار خوندن!

من خوندم خواستگار از فامیل پیدا شد چون قبلاً سابقه سیگار و قرص داشت رد کردم

الان بعد چند سال فهمیدم گزینه خوبی بوده و گذاشته کنار...

استغفار که خیلی میگم ...به نیت خودم و اجدادم

اگر نماز جعفرطیار بخونم بازم نیازی به استغفار هست؟

انشالله دوباره شروع میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر خوب!! قاضی خیلی درآمدش بالاست...اونم با یکبار خوندن!من خوندم خواستگار از فامیل پیدا شد چون قبلا ...

عزیزم نماز جعفر خودش پاک کنندگی قوی هست ولی استغفار هم بگو حتما اونم خوبه گره ها را باز میکنه برا همه چی خوبه استغفار کنار نماز جعفر زودتر حاجت روایی داره قطعا استغفار هم باعث کارما سوزی میشه بله دوست منحجاب نداشت نمازم بلد نبود بخونه حتی من یادش دادم بخونه یعنی نه که بلد نباشه گلا درست بلد نبود بخونه قاطی میگرد براش تو برگه نوشتم رفت حرم حضرت معصومه یه بار خوند حدود چند ماه بعد بود یا سال بعدش یادم نیست دقیق دیدمش عروس شده گفت با همون طرفم ازدواج گردم

نه گلم نترس کشتنی در کار نیست خدا حداقل تو این مورد دیگه حواسش هست حرز امام جواد بندازین کسی نمیتونه ...

حرز امام جواد دارم ...درسته خدا بزرگه جلوش میگیره

فقط امیدم به خداست

حتما نماز جعفرطیار بخونین برای من خوب بود چون خسته شدم ول کردم,, دوباره میخونم

میخوام نماز جعفرطیار با نماز شبم یکی کنم

چقدر خوب!! قاضی خیلی درآمدش بالاست...اونم با یکبار خوندن!من خوندم خواستگار از فامیل پیدا شد چون قبلا ...

عزیزم شاید علتی اینکه برا شما جور نشده لعنت باشه لعنت زیارت عاشورا من خودم از وقتی نماز جعفر میخونم واقعا مردای خوبی معرفی میشن یکی بود مهندس مدیر عامل شرکت خیلی هم پولدار بود خیلی زیاد میخاست برا مادرم خونه بخره من قبول نگردم چون نمیخاستم برم خارج اونزمان البته ولی نماز جعفر معجزه است من زیارت عاشورا چون لعنت داره میترسم بخونم واقعیت

حرز امام جواد دارم ...درسته خدا بزرگه جلوش میگیرهفقط امیدم به خداستحتما نماز جعفرطیار بخونین برای من ...

باید مدت طولانی بخونیم ی دختره گفته بود ۷ ماه نماز شب و جعفر طیار خونده خوشبخت شده .واسه داداشت هم دیدی درست بشو نیست اون کارا که گفتم انجام بده نترس. آفرین منم چند ساله حرز دارم البته میخوام حرز جامع امیرالمؤمنین هم بگیرم اونم میگن خونه و حرز ابی دجانه هم میگن وصل کنید به دیوار خونه واسه آرامش و رفع نحسی و درگیری های خونه

اون داداشت کاری نداره بهش؟ برید دادگاه نامه بگیرید و مدرک رو نشون بدین بعدش وقتی خونس یا حین دعوا و ...

به داداش دیگم گفتیم کاری بهش نداشته باشه

دعوای دوتا برادر خیلی وحشتناکه

اون یکی داداشم که معتاده قمه و تیشه و چاقو دم دستشه

همش میترسم داداشام باهم دعوا کنن

عزیزم نماز جعفر خودش پاک کنندگی قوی هست ولی استغفار هم بگو حتما اونم خوبه گره ها را باز میکنه برا هم ...

انشالله از این به بعد نماز جعفرطیار قبل خواب میخونم که با نماز شبم یکی بشه

ممنون عزیزم که گفتین امیدوار شدم💚

به داداش دیگم گفتیم کاری بهش نداشته باشهدعوای دوتا برادر خیلی وحشتناکهاون یکی داداشم که معتاده قمه و ...

پس خیلی خطرناکه گلم حواس تون باشه حالا برادر بزرگ من اهل چیزی نیست فقط بشدت عصبی هست عصبی میشه میزنه من جلوش خفه میشم میگم میزنه ناکارم میکنه گلم مراقب خودت باش صبح آیه الکرسی بخون دم پرش نباش بلایی سرت نیاد اگه امامزاده نزدیکه یا مسجد ماه های مبارک هست نیت کن تا عید فطر نماز جعفر بخونی هر روز یه خدا بگو عیدی فطر من ازدواج با مرد سالم وصالح باشه سال قبل اینجا همین نمازو یاد یگی دادم ماه رجب بود بش گفتم با خدا عهد کن سه ماه نماز جعفر بخونی گناه نکنی به خدا بگو عید فطر عیدی ازت همسر خوب میخام بعدا آمد تشکر کرد گفت دقیقا همون شد روز عید فطر خواستگاری شیرینی خوردنش شد خدا معجزه میکنه فقط خدا خدا خدا مخصوصا سه ماه خیلی فضیلت داره از امروز شروع کنید جمعه همهست بهترین زمان نماز جعفر ظهر جمعه است بخونی بتونی بری امامزاده بهتر چون خونه های ما پر انرژی منفی پر گناه هست خشم عصبانیت داد بیداد بهتره زمینی که نماز خونده شه پاکباشه امامزاده یا مسجد بهتره

به داداش دیگم گفتیم کاری بهش نداشته باشهدعوای دوتا برادر خیلی وحشتناکهاون یکی داداشم که معتاده قمه و ...

از خدا میخوام زودتر نجات پیدا کنی روزای خوب ماهم میرسه انشالله

عزیزم شاید علتی اینکه برا شما جور نشده لعنت باشه لعنت زیارت عاشورا من خودم از وقتی نماز جعفر میخونم ...

من وقتی با صد سلام و لعن میخونم خوابای خوبی میبینم

اینجا خیلی ازش نتیجه گرفتن تو همین سایت بااین چله آشنا شدم

لعن به معنی دوری جستن هست

اما میشه فقط سلامشو گفت

شاید این دفعه فقط سلام رو صدبار بگم بقیه زیارت عاشورا نخونم

انشالله از این به بعد نماز جعفرطیار قبل خواب میخونم که با نماز شبم یکی بشهممنون عزیزم که گفتین امیدو ...

قول میدم با نماز جعفر مشکل برادرت هم حل میشه شک نکن من شده گاها صبح ظهر شب بخونم روزی ۳ بار رزق مادی معنوی خوبی میده میگم برا من واقعا مردای خوبی معرفی میشه ولی من هدف دیگه دارم نگهداری مادرم هم با منه گلا روحیه من فرق داره ولی میخام بگم معجزه است یه کاربر اینجا گفته بود برادرش بدهی زیاد داشت ۱۰میلیازد فراری یود نماز را یکی دو ماه خوند یهو شاکی ها مبلغی را بخشیدن بقیه هم یه کارخانه دار نیکوکار براش داده بود میخام بکم خدا میتونه فقط صبوری میخاد زمان الهی خودش را میخاست خودم هم واقعا چتد بار معجزه دیدم خدا همه دخترا را خوشبخت کنه ایشالله شمام بخت خوبی گیرت بیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز