2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 120 پست
باید مدت طولانی بخونیم ی دختره گفته بود ۷ ماه نماز شب و جعفر طیار خونده خوشبخت شده .واسه داداشت هم د ...

آره فقط مداومت جواب میده

هر در بسته ای بزنی بالاخره یک روزی باز میکنن

من صوت بقره هم پخش میکردم برای رفع طلسم و زخم چشم

هروقت صوت پخش میکردم بدتر میشد

پس خیلی خطرناکه گلم حواس تون باشه حالا برادر بزرگ من اهل چیزی نیست فقط بشدت عصبی هست عصبی میشه میزنه ...

من مشهدم گلم حرم امام رضا زیاد میرم

قربونش برم خواستگار اولمو امام رضا فرستاد ولی داداشم نزاشت

بهم زد

دیروز حرم بودم کلی گریه کردم خسته شدم شب و روزمه استرسه

داداشم خیلی روانیه

هرچی به مامانم میگم دهن به دهن نکن

میگه نمیتونم سکوت کنم نمیتونم آدم ظالم تحمل کنم

داداشم همش مامانم فحش زشت میده ...

بعدش مامانم عصبانیتش سر من خالی میکنه😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قول میدم با نماز جعفر مشکل برادرت هم حل میشه شک نکن من شده گاها صبح ظهر شب بخونم روزی ۳ بار رزق مادی ...

ممنون عزیزم انشالله شماهم حاجت روا بشین بهترینها نصیبتون بشه

نماز جعفر طیار میتونم با دوتا نیت بخونم ؟ هم مشکل برادرم هم بخت خوب؟ یا برای هر نیت جدا جدا بخونم ؟

آره فقط مداومت جواب میدههر در بسته ای بزنی بالاخره یک روزی باز میکننمن صوت بقره هم پخش میکردم برای ر ...

گلم شما نماز جعفر طیار بصورت ساده که بچه ها گفتن میخونیدیا روش سختش ؟

ممنون عزیزم انشالله شماهم حاجت روا بشین بهترینها نصیبتون بشه نماز جعفر طیار میتونم با دوتا نیت بخونم ...

شما به نیت جفتش شروع کن روزی یکی بخون فقط هرروز بخون تا کم کم شرایط مهیا بشه حالا شاید فرج شد بواسطه نماز اول برادرت یه جوری شد ازتون فاصله گرفت پشت بندش هم بخت خوبی نصیبت شد نجات یافتی گلم

آره فقط مداومت جواب میدههر در بسته ای بزنی بالاخره یک روزی باز میکننمن صوت بقره هم پخش میکردم برای ر ...

مبگن اونا که بدتر میشه اولش برا پاکسازی انرژی منفی ها هست برون ریزی مثل ببخشید یهو آدم بالا میاره معده اش خالی میشه میکن اولش بد میشه داره پاک میشه بعد انرژی پاک جاری میشه عین نظافت جایی گلم مثلا قابلمه ته گرفته اول آب میریزم توش تا بشه شست بعد تمیز میشه

من مشهدم گلم حرم امام رضا زیاد میرمقربونش برم خواستگار اولمو امام رضا فرستاد ولی داداشم نزاشت بهم زد ...

از خدا میخوام هر چی زودتر بهتون نظری کنه و قبل از حاجت روایی من حاجت شمارو بده گلم ناراحت نباش اینم بزودی تموم میشه. حرم امام رضا رفتی منم دعا کن هیچوقت نتونستم برم تو عمرم

مبگن اونا که بدتر میشه اولش برا پاکسازی انرژی منفی ها هست برون ریزی مثل ببخشید یهو آدم بالا میاره مع ...

دقیقا

صوت بقره و حدیث کسا و...پخش میکردم( چهل پنجاه روزی)

بدتر میشد

یه مدت هم ختم صلوات برداشته بودم به نیت ازدواجم روزی چند هزارتا میگفتم

اما روی داداشم اثر کرد آرومتر شده بود

الان هروقت عصبانی میشه صلوات میفرستم

از خدا میخوام هر چی زودتر بهتون نظری کنه و قبل از حاجت روایی من حاجت شمارو بده گلم ناراحت نباش اینم ...

ممنون عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

حتما دعاتون میکنم انشالله امام رضا واسطه حاجتتون بشه

نماز جعفر طیار به امام رضا هدیه کنین یا از دور بهشون سلام بده

امام خیلی مهربونه 🥹

ممنون عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بدهحتما دعاتون میکنم انشالله امام رضا واسطه حاجتتون بشهنم ...

قربون دل مهربونت خوشگلم انشاالله تا چند ماه دیگه بیایم از حاجت روایی بگیم 😍❤️

دقیقاصوت بقره و حدیث کسا و...پخش میکردم( چهل پنجاه روزی)بدتر میشد یه مدت هم ختم صلوات برداشته بودم ب ...

فرستادن صلوات وذکر بسم الله الرحیم الرحمن روزی هزارتا برا محبت بین خانواده موثره معنیش،رحمت هست برا بد اخلاقی مجریه داداش بزرگ من بشدت عصبی هروقت ۱۰۰۰ تا بسم الله الرحمن الرحیم میخونم آرام میشه برا رفع اختلافات این ذکر هم معجزه است چند نفر میخاستن جدا بشن من گفتم ۱۵ هزار بخونین بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم گفتم بشه فوت کنی تو چایی یا غذاشون خدا را شکر یکی شون گفت تو دادگاه یهو منصرف شد گفت دوست دارم اون بگی هم گفت قبول کرد از خونه مادرشوهره برن جای دیگه خدا را شکر برگشتن بهم خیلی آثر داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز