asalbano0o0o مدیر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 عنوان عضویت | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 47 پست سلام سلام خانوم خوشملا من یه ساله خواننده خاموش بودم الان دیگه عضو شدم اومدم پیشتون جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙 1397/02/17 | 17:13 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 عسل جایی نرو چایی بریزم بیارم گرم صحبت شیم 😅😅 واااای رفتم الان اومدم 🙋♀️🙋♀️🙋♀️ جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 واااای رفتم الان اومدم 🙋♀️🙋♀️🙋♀️ چایی از دهن افتاد 😐😅دیگه چایی بعدیو از خودت میگیرم قشنگم😐😅😅 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 چایی از دهن افتاد 😐😅دیگه چایی بعدیو از خودت میگیرم قشنگم😐😅😅 قهوه دم کردم بشین بریزم جایی نریا جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙