asalbano0o0o مدیر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 عنوان عضویت | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 47 پست سلام سلام خانوم خوشملا من یه ساله خواننده خاموش بودم الان دیگه عضو شدم اومدم پیشتون جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙 1397/02/17 | 17:13 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 خوش اومدی💖💖 ممنون گلی 😍 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 خوش تشریف آوردی😊 منو میشناسی؟😏 خانم اجازه ما بگیم ؟؟😅😅❤❤ 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 خوش تشریف آوردی😊 منو میشناسی؟😏 اسماتونو خیلی نمیدونم عزیزم 😍😍 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 خوش اومدی حالا که اومدی برو به بالکنم رای بده https://www.ninisite.com/photo/19566/pastili جون جون جون رای دادم 👍👍🙈😍 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 راستی سلام عزیزم رنگ چشمات عسل رنگ موهات عسل اسمت که شیرینه اونم بذار عسل 🤕😅❤اینم شعر من تقدیم به تو قشنگم عسل خوش اومدی امیدوارم قطع دسترسیتو نبینم 🤗😘 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 بلخره اومدی 😢 مردیم از انتظار 😂😂😂😂😂😂 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 سلام منو میشناسی؟؟؟ نه 😔😔 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 خوش اومدی منو میدیدی تو تاپیکا ؟ خوشیتون بیایم نه اسماتونو نمیدونم ولی همه موضوعاتو میخوندم😍😍 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 خوش اومدی چرا همه بعد یسال عضو شدن من خودم بعد ۱۱ماه عضو شدم فک میکنم قانون شکنی کردم 😉 پس اینجا مدلش این شکلیه 😍😍😊😊 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 منم بعد چند وقت امروز بالاخره ثبت نام کردم 🙋🙋🙋💪 مبارکه 😍😍👍👍 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
asalbano0o0o مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 راستی سلام عزیزم رنگ چشمات عسل رنگ موهات عسل اسمت که شیرینه اونم بذار عسل 🤕😅❤ اینم شعر من ... واااای مرسی عزیزم چه قدر روحیه گرفتم ازت 😍😍😍😘 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
بادامتلخ عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 7944 سلام سلام خوش اومدی😆😆😆😆 عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 واااای مرسی عزیزم چه قدر روحیه گرفتم ازت 😍😍😍😘 فدامدا خانوم گل ❤ 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 سلام خوش گلدين❤️❤️🌹🌹 ستاره ❤دیشب رفتم دسشویی اومدم خوابم برد 😅😅😅 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))