2777
2789

سلام وقتی من میرم خونه مامانم چند روز بمونم و خواهر شوهرم از یه شهر دیگه میاد خونه باباش چون خونه ما و پدر شوهرم کنار هم هست شوهرم خونه رو میده تحویل خواهرش که راحت باشه ،یعنی من حق این رو ندارم که دوست نداشته باشم خواهرش وارد حریم شخصی من نشه؟تازه شوهرم هم اون تایم خونه نیست و همه هم دور خواهر شوهرم جمع میشن تو خونه من ،و من از این موضوع به شدت رنج میبرم ،به شوهرم میگم دوس ندارم اینکارو کنی میگه خونه خودمه اختیارشو دارم،بدون اینکه با من مشورت کنه یه چیزی که خودم لازمش دارمو برمیداره میده به مامانش،آیا واقعا من حق اعتراض به کاراشو ندارم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبر کن خواهرشوهرت بیاد بره بعد تو برو خونه ی مادرت

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

حق اعتراض داری اما هیچ وقت طوری بیان نکن همسرت ببری بین یک دو راهی ی طرف شمایی سمت دیگه خانواده اش طوری بیان کن متوجه بشه هر دو شما یک تیم هستید نه مقابل هم پس با حرف زدن و بیان درست قانع کن ایشون چون من فهمیدم مشکلی که با حرف زدن حل نشه حل شدنش سخته

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چرا واقعا حق داری

من بودم میفهمیدم اینجوری شده برمیگشتم میومدم تو خونم

اون اگه میخواد راحت باشه خب نیاد خونه مامانش اینا همون بمونه تو خونش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خونه خودمه؟ این چه حرفیه پس زندگی مشترک چیمیشه😐 بخواد اینطوری باشه منم بدن خودمه نمیخوام دست بزنی. آشپزی خودمه نمیخوام آشپزی کنی

برید مشاور منطقی حرف بزنید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خب اون تایم نرو خونه مامانت بمون خونه خودت

خب من خونه مامانم بودم که اون اومده بعدشم بخاطر کار واجبی مجبور بودم چند روز بمونم،تازه احساس میکنم شوهرم راز زندگیمونو به خواهرش میگه یعنی همون چیزی که من بخاطرش مجبور شدم خونه مامانم بمونم

خب من خونه مامانم بودم که اون اومده بعدشم بخاطر کار واجبی مجبور بودم چند روز بمونم،تازه احساس میکنم ...

مقصر شوهرت هست

ولی بی فرهنگی خونواده شوهرتو کجای دلم بذارم اخه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز