2777
2789
عنوان

من جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 73 پست

رابطه مجازی کم کن بعد هم دیدنش کم کن یه بعد هم کامل بزار کنار این ادم برات میشه دردسر ،دوست داشتن همش فصلی ،هرمونیه تمام

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم وواقعا داره تلاش میکنه

اگه تلاش میکنه بگو خوب خونه بخر ماشین بخر باهم همیجوری ادامه میدم اماده که شد ازدواج میکنیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

واقعا همه ی اینارو میدونم

پس خودتون فریب ندین دیگ به خودتون ک نمیتونین دروغ بگین ،شما فقط از پشت تلفن باهاش سلام احوالپرسی نداشتین که ،اگ دوست دارین آسیب ببینین و راه اشتباه برین دیگه اون میل خودتون هست

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

تو تجربه یه زندگی رو داری فقط با خرج کردن پول برای خوراک و پوشاک نمیشه زندگی رو چرخوند پس بیخیالش شو و بازیش هم نده کات کن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عزیزم چندسالته؟لطفا همون قدر که به فکر اینی دل اون نشکنه به فکر اینم باش با دل خودت بازی نشه.من جدا شدم ولی همسرسابقم ولم نمیکنه دیشب نشستم فکرکردم دیدم که چی چقدر اذیت شدم ازهمه جا بلاکش کردم اونم همیشه در خونمونه ولی به درک.این بنده خدا ساید واقعا دوستت داشته باشه ولی منوشماکه یکبارتجربه تلخ داشتیم میدونیم دوست داشتن تنهاکافی نیست.بهش بگو باشه دوستم داری درست برو هروقت تونستی ماشین بخری بیا ولی من هیچ قولی بهت نمیدم بهش بگو اینقدر بهم پیله کردی بیشتر داری کاری میکنی ازت دور و زده بشم.بگو بزار اعصابم راحت باشه اذیتم.

جداشدم یعنی بعد طلاقم بااین آشناشدم ولی دودلم

چطور میتونی ۸۰ درصد حقوق این جوون رو بگیری

واقعا وجدان نداری

اصلا چ دلیلی داره

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️