2777
2789
عنوان

من جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 73 پست
منم همین اعتقادو دارم ولی وقتی مسدودش میکنم یا میاد دم خونه یا محل کارم گریه میکنه التماس میکنه میگم ...

عزیزم تصمیم ازدواج یکی از مهمترین تصمیماتیه که فقط به خودت مربوطه و به دیگران مربوط نیس

اگه واقعا دوست داره و گریه میکنه و....

ایشون قرار نیست که با گریه زندگی رو سر سامون بده که !!!

ایشون اگه واقعا شما رو میخواد باید دنبال کار ، ماشین و.. هرچیز دیگه ای که بشه زندگی رو اداره کرد .

گریه و التماس الکی به چه درد میخوره

در غیر صورت فردا این تو هستی که گریه میکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جداشدم یعنی بعد طلاقم بااین آشناشدم ولی دودلم

نه صبر کن اصلا عجله نکن فعلا باهاش بمون ولی خودت مستقل شو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

راحت میذارمش کنار ولی خونه ومحل کارمو بلده هردفعه میاد جلومو سد میکنه

به نظر آدم سیزیشیه ادمای سیریش کینه این مواظب باش با آرامش و دوستی از زندگیت یواش یواش یندازش بیرون ابروریزی نکنه تو کارو خونت

بیکاری بعد جدایی دوباره میخوای وارد یه زندگی بشی مردم الان همه ارزوشونه طلاق بگیرن مستقل بشن ول کن بخدا برای خودت دردسر درست نکن کم کم ترکش کن تا سرد بشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خواهر خدا زده پس سرت؟خودتو بدبخت نکن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ