2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 67 پست
ببین اگه غیر مستقیم به کارایی می کنه زیاد بهش محل نزارو ازش دور شو ولی اگه دیدی داره مستقیم زندگیتو ...

خودش باآشنا هماهنگ میکنه میره پیششون چجوری ب لشنا بگن اتفاقا الان همه فهمیدن سعی میکنن منو نسبت بهش هل بدن

من تو جه نکرده حتی نمیدونم کجا هست تا اینکه یک روز خونه عمم بودم وبچه عمم گفتم بیا بغلم دیدم یکدفعه ...

احساس بدتو کنترل کن

فک کنم نسبت نزدیک داره باهاتون

و کلا نادیده بگیر انگار حضور نداره

و اگه ممکنه جاهایی که این فرد هست اصلا نرید

یه وقت درموردش سعی نکنین باهاش صحبت کنین یا اینو به همسرتونم انتقال ندید که احساس بدی نگیره همینکه میدونه قبلا خواستگار بوده کافیه مگر از طرفش مزاحمت دیدی مثل تماس پیام یا سعی کرد جایی درمورد شما گذشته و هرچیزی که احساس نزدیکی کنه سر صحبتو باز کنه اونوقت همسرتو درجریان بزار

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودش باآشنا هماهنگ میکنه میره پیششون چجوری ب لشنا بگن اتفاقا الان همه فهمیدن سعی میکنن منو نسبت بهش ...

😐😐😐

دوست شما   رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه    

احساس بدتو کنترل کنفک کنم نسبت نزدیک داره باهاتونو کلا نادیده بگیر انگار حضور ندارهو اگه ممکنه جاهای ...

اخه من اینو با خواهرم درمیون گداشتم گفتم من شوهر دارم دلم نمیخواد این آیا بمن نزدیک بشه گفت اگه بشینی تو ماشینش چی میشه اگه باهاش سلام کنی چی میشه یارو زن داره ولی دروغ میگن همشون چون پسر همجا حواسش هست حتی کسی بمن تو بگه اما چندشم میشه من شوهرمو دوس دارم

خودش باآشنا هماهنگ میکنه میره پیششون چجوری ب لشنا بگن اتفاقا الان همه فهمیدن سعی میکنن منو نسبت بهش ...

بنظرم برای حفظ زندگیت و سلامت ارتباطت با آشناهات قطع رابطه کن

و سعی کن خودتو درگیر حرفه کار یا تحصیل کنی

سعی کن تو دیدش نباشی،قطع ارتباط کامل

چجوری قطع ارتباط کنم نمیتونم دیگه از خونه برم بیرون یا این اقا هرجا برم پیداش میشه خسته شدم پیش کی بگم هرکی بگم میگه خوب یک خواستگار بوده اما این داره ب ابرو منم لطمه میزنه

اخه من اینو با خواهرم درمیون گداشتم گفتم من شوهر دارم دلم نمیخواد این آیا بمن نزدیک بشه گفت اگه بشین ...

😐 والا دیگه نمیدونم ما هرچی گفتیم شما یه چیز دارک تر گفتی

اتفاقا خیلی چیزا میشه شما الان متعهد هستین اون فردم همینطور قبلا احساسی بوده که اومده برای خواستگاری هم سلام و تو ماشینش نشستن زمینه یه ارتباط ناسالم رو فراهم میکنه کم کم خیلی از خیانت ها اول یه ارتباط ساده ست که شاید با سلام احوال پرسی از روی همکاره فامیله همسایه ست دوسته آشناست درد و دل کردن کمک کردن و کمک خواستن و... شروع میشه

بنظرم برای حفظ زندگیت و سلامت ارتباطت با آشناهات قطع رابطه کنو سعی کن خودتو درگیر حرفه کار یا تحصیل ...

چکار کنم بخدا خودم دو روز فهمیدم هرجا برم هوامو داره حالم بد کارم همش گریه

😐 والا دیگه نمیدونم ما هرچی گفتیم شما یه چیز دارک تر گفتیاتفاقا خیلی چیزا میشه شما الان متعهد هستین ...

دقیقا همینطور من شوهرمو زندگیمو دوس داره اما این آقا اعصاب منو خراب کرده ایاقا اخرش باعث میشه من از شوهرم جدا بشم ولی من ازش متنفرم ۸سال عقدم قطعا یکاری کرده

من میگم من هرکار کنم کنترلم میکنه

عزیزم جی پی اس رو شما وصل نکرده که

یا نشسته صبح تا شب، شب تا صبح دم خونه شما بقولی زاغ سیاتونو چوب بزنه که

قطع ارتباط کن از پدرو مادر بالا ترن مگه آشناهاتون ؟ وقتی کسی بدونه پدر و مادر دارن سلب آرامش میکنن قطع ارتباط میکنن باهاشون حالا چهارتا فامیل و آشنا که دیگه جای خود دارد

اینا دیگه بهانه ست

اگر منظورتون اینکه تعقیب میکنه شمارو میتونی از راه قانونی پیگیری کنی

2828
2791
2779
2792