2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 67 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بی محلی مردا رو دیوونه میکنه داری بی محلی میکنی نمیدونم چکار کنی ولی شل بگیر بی محلی نکن روهم نده

اره اصلا محل نمیدم ب۶ش چکار کنم خوب شوهر دارم دوس ندارم بهش محل بدم

خیلی سادست سعی کنین جاهایی که ایشون هستن شما نباشین یا کنار همسرتون باشین خواستن مثلا کاری برای شما انجام بدن از همسرتون بخوایین اون کارو

عذرخواهم اما شماهم توجه کردین که حتی چشم غره رفتنشو دیدین بی اهمیت باشین به حضورش اگر نمیشه حضور نداشته باشین

به کسی که مجرده و میره خواستگاری یک مجرد دیگه مثل من بدبخت می گن خواستگار نه این

اره ساعت پنج صبح از خواب بیدار شدم اعصابم ریخته بهم اخه چ شانسیه من نمیخوام من زندگیمو دوس دارم

خیلی سادست سعی کنین جاهایی که ایشون هستن شما نباشین یا کنار همسرتون باشین خواستن مثلا کاری برای شما ...

من تو جه نکرده حتی نمیدونم کجا هست تا اینکه یک روز خونه عمم بودم وبچه عمم گفتم بیا بغلم دیدم یکدفعه مادر بچه گفت نه سرمو برگردوندم این اقا حتی میترسم زندگیمو بهم بزنه

من تو جه نکرده حتی نمیدونم کجا هست تا اینکه یک روز خونه عمم بودم وبچه عمم گفتم بیا بغلم دیدم یکدفعه ...

ببین اگه غیر مستقیم به کارایی می کنه زیاد بهش محل نزارو ازش دور شو

ولی اگه دیدی داره مستقیم زندگیتو خراب میکنه صریحا بخش بگو خودشو بکشه کنار

یا به زنش یا آشنا هاتون بگو

دوست شما   رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه    

خب عصبی یا حساس نمیشه ک یکی اینجوری مراقب زنشه

شاید نمیدونه یا نمیزارن بفهمه اخه شوهرم نباشه اینطوری

حتی ب شوهرمن حسودی میکنه من عقدم اون حتی عروسی هم کرده من اصلا از اون اقا این تو جهاتش چندشم میشه دلشور گرفتم