2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 67 پست
عزیزم جی پی اس رو شما وصل نکرده کهیا نشسته صبح تا شب، شب تا صبح دم خونه شما بقولی زاغ سیاتونو چوب بز ...

پیگیری چیو کنم اون اقا زن داره و منم شوهر دارم من از همون اولم از این خوشم نمی اومد فامیلیم چجوری قطع رابطه کنیم من خونه پدرم هستم اونا آقا میاد خونه فامیلاش دیگه باید چکار کنم

من زندگیمو دوس دارم دارم دیونه میشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهترین کار اینه مستقیم بری تو روش وایسی بگی پا تو از زندگیم بکش بیرون جز این راهی ندارد

شاید اون مردم دنباله همین باشه با صحبت استارتر متوجه میشه که دیده کارهای منو توجه کرده بهش و الان آگاه ممکنه بی پروا تر عمل کنه تو کلام و رفتار

نمیدونم البته این برداشت منه

شاید اون مردم دنباله همین باشه با صحبت استارتر متوجه میشه که دیده کارهای منو توجه کرده بهش و الان آگ ...

🤔🤔🤔

دوست شما   رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه    

شاید اون مردم دنباله همین باشه با صحبت استارتر متوجه میشه که دیده کارهای منو توجه کرده بهش و الان آگ ...

خسته ام منو شوهرمو دوس دارم من علاقه دارم ب شوهرم این آقا خودش زن داره چرا دست از سرمن برنمیداره کاری کرد کسی بمن نمیتونه تو بگه حالم خرابه

پیگیری چیو کنم اون اقا زن داره و منم شوهر دارم من از همون اولم از این خوشم نمی اومد فامیلیم چجوری قط ...

برا همین گفتم یه حرفه شغل یا تحصیلو در پیش بگیر بهانه ای برای اینکه حضور نداشته باشین

روزایی که خونه شماست شما خونه همسرتون خواهرشوهری دوستی تشریف ببرین یا با همسرتون قراره بیرون بزارید

اگرم خانوادتون شاکی شدن بگین از قبل هماهنگ شده بود نمیتونستم کنسل کنم تدارک دیده بودن

اگر احساس ناامنی میکنید و فک میکنید جایی میرید دنبالتون میاد اصلا به اینکه متاهل هست فک نکنید یا حتی تاهل خودتون کار درستو انجام بدین با همسرتون درمیون بزارید و شکایت کنین اینطوری بیشتر آبرو میخرید مطمئن باشید

برا همین گفتم یه حرفه شغل یا تحصیلو در پیش بگیر بهانه ای برای اینکه حضور نداشته باشینروزایی که خونه ...

من ندیدم دنبالم بیاد ولی جایی بریم تو فامیل هوا منو داره حتی دوس نداره شوهرم کنارم باش ۸سال عقدم

برا همین گفتم یه حرفه شغل یا تحصیلو در پیش بگیر بهانه ای برای اینکه حضور نداشته باشینروزایی که خونه ...

بخدا ارامشم ریخته بهم همش گریه میکنم نمیدونم چکار کنم حالم بد ب همسرم میگم این پسر اگه یکاری کنه میگه هیچکاری نمیتونه بکنه

🤷🏻♀️ نمیدونمیاد ملی و راه های نرفته افتادم

این اقا نسبتی بامن نداره که بخواد هوا منو داشته باش چون من شوهر دارم ولی اونا آقا جلو بقیه این کارا میکنه اعصابم ریخته بهم وای خدا

من ندیدم دنبالم بیاد ولی جایی بریم تو فامیل هوا منو داره حتی دوس نداره شوهرم کنارم باش ۸سال عقدم

به هرحال بهترین تصمیم رو سعی کنین بگیرین

خیلی از این افراد نه از روی علاقه بلکه برای رسیدن به هدفشون ممکنه هرکاری کنین

صحبت با خواهرتون که نتیجه خوبی نداشته

دیگه راهنمایی خاصی نمیشه کرد مگر صحبت با همسرتون اگر منطقی هستن

یعنی چی چکار کنم تورخدا کمکم کنید حالم بد

2828
2791
2779
2792