2777
2789

اگه انجام دادی و حق با تو بوده بعدش ناراحت و یجوری نشدی؟

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

نه اصلا نمیتونم

عین بز وایمیسم نگاه میکنم بلانسبت

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بلدمنه چرا باید ناراحت بشم کار درستو کردم

منم همیشه مطمئنم

ولی این سری حس خوبی ندارم

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

نه اصلا نمیتونم عین بز وایمیسم نگاه میکنم بلانسبت

دور از جون

باور کن یه وقتا خوبه

حالا من ذره ای نمیتونم ساکت باشم

اصن رودربایستی و اینا هم ندارم

محترمانه و رک حرف میزنم با همه ولی یه وقتا پشیمون میشم

آره بلدم

نه واسه چی ناراحت شم ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دور از جون باور کن یه وقتا خوبه حالا من ذره ای نمیتونم ساکت باشم اصن رودربایستی و اینا هم ندارم محتر ...

جواب بدی بهتره

وقتی نتونی جواب بدی و تمام حرف های نگفته تو مغزت تلنبار میشه و باعث بیماری روحیت میشن بعد قدر حاضر جوابی تو میدونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آره بلدم نه واسه چی ناراحت شم ؟

خوبه یعنی تا حالا پیش نیومده پس

من خر زیادی مهربونم

هم جواب میدم هم رکم هم بعدش ناراحت میشم

جواب بدی بهتره وقتی نتونی جواب بدی و تمام حرف های نگفته تو مغزت تلنبار میشه و باعث بیماری روحیت میشن ...

چی بگم شاید حق باتوعه

ولی شنیدی میگن زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد

چی بگم شاید حق باتوعه ولی شنیدی میگن زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد

کاش من سرم به باد میرفت ولی وقتی یکی داره بهم تیکه میندازه عین خلا زل نزنم بهش و لبخند احمقانه بزنم 😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه یعنی تا حالا پیش نیومده پس من خر زیادی مهربونم هم جواب میدم هم رکم هم بعدش ناراحت میشم

مهربونی من واسه آدمای مشخص و امن و دست چین شده اس

نیازی نیست محبت و احساسمو خرج آدمای خارج دایره ی دورم کنن . بی احترامی نمیکنم اما با افراد خارج دایره صد در صد منطقی و بدون کمترین محبت و احساسی برخورد میکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

کاش من سرم به باد میرفت ولی وقتی یکی داره بهم تیکه میندازه عین خلا زل نزنم بهش و لبخند احمقانه بزنم ...

سیسی من یجوری ام کسی جرئت نداره تیکه بندازه

یعنی هرکی کاری کرده یه بار نشون دم سرجاش

توام یاد میگیری

من بچگیم خیلی بی زبون بودم

مهربونی من واسه آدمای مشخص و امن و دست چین شده اس نیازی نیست محبت و احساسمو خرج آدمای خارج دایره ی د ...

این عالیه