بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
دور از جون باور کن یه وقتا خوبه حالا من ذره ای نمیتونم ساکت باشم اصن رودربایستی و اینا هم ندارم محتر ...
جواب بدی بهتره
وقتی نتونی جواب بدی و تمام حرف های نگفته تو مغزت تلنبار میشه و باعث بیماری روحیت میشن بعد قدر حاضر جوابی تو میدونی
فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چی بگم شاید حق باتوعه ولی شنیدی میگن زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد
کاش من سرم به باد میرفت ولی وقتی یکی داره بهم تیکه میندازه عین خلا زل نزنم بهش و لبخند احمقانه بزنم 😑
فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه یعنی تا حالا پیش نیومده پس من خر زیادی مهربونم هم جواب میدم هم رکم هم بعدش ناراحت میشم
مهربونی من واسه آدمای مشخص و امن و دست چین شده اس
نیازی نیست محبت و احساسمو خرج آدمای خارج دایره ی دورم کنن . بی احترامی نمیکنم اما با افراد خارج دایره صد در صد منطقی و بدون کمترین محبت و احساسی برخورد میکنم
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد