2821
2789
سلام بلهمن ده کیلوی اول کاهش وزنم با فستینگ بدون رعایت غذایی و ورزش بودبعد الان هم رژیم غذایی رعایت ...

عزیزم میشه بگید رژیمتون و اینکه چیا رو میخوردین رو توضیح بدین؟

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میشه بگید رژیمتون و اینکه چیا رو میخوردین رو توضیح بدین؟

بعد بارداری فستینگ رو شروع کردم، تایم های آزادم همه چی میخوردم وزنم زیاد بود زود ده کیلو اومد پایین

ولی الان پروتیین بالا، کربوهیدرات و چربی پایین

مثلا الان برای ناهار ۳۰ گرم برنج قهوه ای و ۲۵ گرم عدس رو کته کردم بدون روغن با ۱۵۰ گرم قورمه سبزی نسبتا کم چرب که دو تیکه گوشت داشت با دوغ پروتیینی کاله حدود ۶۰۰ کالری برای وعده ناهارم

صبحانه حدود ۵۰۰، میان وعده هم نزدیک ۴۰۰ کالری که شامل یک پروشیر کاله و میوه بود

دیگه میرم رو فست تا فردا

امروز باشگاه نداشتم ولی صبح یک ساعت و پانزده دقیقه رقصیدم

هفته ای سه چهار روز بدنسازی سنگین دارم

بعد بارداری فستینگ رو شروع کردم، تایم های آزادم همه چی میخوردم وزنم زیاد بود زود ده کیلو اومد پایینو ...

افرین.چندساعت میخورین چندساعت ازادین؟

من ۲ظهر تا ۹شب میتونم بخورم اما میخوام قند و چربی نخورم نون نخورم و ۹شب تا ۲ظهر آب و چایی بخورم نون و برنجم هفته ای یکبار خیلی کم یه وعده فقط.البته ۲روزه تازه شروع کردم

من ۲ظهر تا ۹شب میتونم بخورم اما میخوام قند و چربی نخورم نون نخورم و ۹شب تا ۲ظهر آب و چایی بخورم نون ...

نه زیاد حذف نکنی بهتره، بخصوص اولش هستین، کربوهیدرات انرژی بدن هست ولی کمش کن و سالم تر طبخ کن

مثلا برنج قهوه ای در وعده ناهار حدود ۳۰ گرم کته کن بدون روغن

نه زیاد حذف نکنی بهتره، بخصوص اولش هستین، کربوهیدرات انرژی بدن هست ولی کمش کن و سالم تر طبخ کنمثلا ب ...

ببین تنقلات نمیخورین؟

گآهی شده که بخورم، ولی بیشتر اوقات رعایت میکنم، نمیشه که تا آخر عمر کلا سالم خورد، گاهی آدم دلش میخو ...

مثلا تخمه آفتابگردون یا تخمه کدو رژیمو خراب میکنه؟

مثلا تخمه آفتابگردون یا تخمه کدو رژیمو خراب میکنه؟

به اندازه بخوری نه

کالریش رو در نظر بگیر حتما، کالریش بالاست

امروز من این ها رو خوردم

صبحانه، سیب زمینی آبپز، دو تا تخم مرغ، سبزی خوردن، خیار، کلم قرمز تخمیری، سنگک یک و نیم کف دست

میان وعده میوه و یک پروشیر کاله

ناهار ۳۰ گرم برنج قهوه ای و ۲۵ گرم عدس کته شده، با ۱۵۰ گرم قورمه سبزی نسبتا کم چرب با ۱۸۰ گرم پروتون کاله

کلا ۱۶۰۰ کالری

صبح باشگاه نداشتم ولی یک ساعت و ده دقیقه رقص حدود ۷۰۰ کالری

2790
2823
2791
2779
2792