2821
2789
به اندازه بخوری نهکالریش رو در نظر بگیر حتما، کالریش بالاستامروز من این ها رو خوردم صبحانه، سیب زمین ...

من صبح چیزی نخوردم تا ۲ظهر سالاد بدون سس و نمک خوردم یه بشقاب سوپ بدون روغن خوردم الانم ۳تا لقمه کوچیک نون و پنیر خوردم تا ۸شب یکبارم یه خوراک کدو و بادمجون بدون روغن میخورم با یه دونه پرتقال تا فردا ۲ظهر.فک کنم زیاد نباشه درسته؟

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
اصولا هفته ای یکبار باید وزن کم کرد ولی من چون ورزش نسبتا حرفه ای انجام میدم، دیگه وزن نمیکنم ، تمرک ...

افرین.ماشالله.امیدوارم به چیزی که میخواین زودتر برسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صبح چیزی نخوردم تا ۲ظهر سالاد بدون سس و نمک خوردم یه بشقاب سوپ بدون روغن خوردم الانم ۳تا لقمه کوچ ...

اگه ورزش نمیکنید خوبه

ولی کم فایده است یکم

پروتیین رو ببر بالاتر حدود ۱۰۰ گرم پروتئین در روز باید بخورین تا هم سیرکننده باشه هم عضله از دست نره،

نون و پنیر شاید برات خوشایند باشه ولی زود بعدش گرسنه میشی بخصوص آخر شب، برای خوراک بادمجان و کدو یک تکه گوشت قرمز و یا سینه مرغ هم اضافه کن و بخور،

برنامه مانکن نصب کن و اشتراک بگیر ، وعده هات رو ثبت کن قشنگ هدف بزار ، خیلی کمکت میکنه

اگه ورزش نمیکنید خوبهولی کم فایده است یکمپروتیین رو ببر بالاتر حدود ۱۰۰ گرم پروتئین در روز باید بخور ...

خب اگه عصرونه ۲تا تخم مرغ آب پز خالی بدون نون هم کنارش مصرف کنم خوبه؟از فردا هم روزی یکساعت پیاده روی

خب اگه عصرونه ۲تا تخم مرغ آب پز خالی بدون نون هم کنارش مصرف کنم خوبه؟از فردا هم روزی یکساعت پیاده رو ...

خوبه برا اولش ولی تخم مرغ پروتیینش ناچیزی ولی سیرت نگه میداره برای چند ساعت...

کم کم راه می افتی که چیکار بکنی

ولی برای استارت پیاده روی و کالری شماری و فست شانزده ساعت معقول هست...

چون کارمندم تا ظهر سرکارم رفتن و برگشتنو پیاده برم برگردم

پس تایم فستت رو راحتتر میتونی بگذرونی، من مثلا ۷ عصر آخرین وعده ام میشه و فرداش تا ۳ که از اداره برسم فست میشم معمولا

ناهارم رو از قبل آماده میکنم تا بیام بخورم، اگه ناهار نباشه متاسفانه رعایت نمیکنم و میرم سراغ هله هوله،

خوبه برا اولش ولی تخم مرغ پروتیینش ناچیزی ولی سیرت نگه میداره برای چند ساعت...کم کم راه می افتی که چ ...

حتما.در کنارش دانه چیا هم میخوام مصرف کنم و با غذاهام بعدا سینه مرغم مصرف میکنم.کاش شیکمم کوچیک بشه.خیلی هیکلم خوب بود یه مدت داروی تیروییدمو مصرف نکردم وزنم رفت بالا الان بزور پایین میاد ریزه خواری هم کردم اما الان میخوام جبرانش کنم لاغر شم

پس تایم فستت رو راحتتر میتونی بگذرونی، من مثلا ۷ عصر آخرین وعده ام میشه و فرداش تا ۳ که از اداره بر ...

من از ۸ یا ۹ دیگه نمیخورم تا ۲ظهر تا برسم خونه ممکنه بشه ۲ونیم اما رعایت میکنم هم کم میخورم هم هله هوله نمیخورم

ببخشید شما از چندکیلو با رژیم فست ۱۰کیلو کم کردین و چند وقت طول کشید؟میخوام انگیزه بگیرم

بعد زایمان ۹۶ کیلو شده بودم، بالاتنه ام کوچیکه ولی پایین تنه نه

اولش با پیاده روی در خانه ده کیلو رفت

با فست بدون رژیم و پیاده روی ده تا دیگه رفت

بعد الان هم فست هم رعایت غذایی هم ورزش سنگین بدنسازی

فرم بدنم خیلی بهتر شد، از سایز ۴۸ الان حدود ۴۰، ۴۲ هستم

بعد زایمان ۹۶ کیلو شده بودم، بالاتنه ام کوچیکه ولی پایین تنه نهاولش با پیاده روی در خانه ده کیلو رفت ...

افرین هزارماشالله به ارادتون.من ۷۵کیلو ام.میخوام ۱۰کیلو کم کنم بنظرتون با روزی یکساعت پیاده روی و همین رژیمی گه گفتم با حذف شیرینی جات میتونم چندوقته ۱۰کیلو کم کنم؟

افرین هزارماشالله به ارادتون.من ۷۵کیلو ام.میخوام ۱۰کیلو کم کنم بنظرتون با روزی یکساعت پیاده روی و هم ...

معمولا هر ماه ۴ کیلو خوبه

اولش سریعتر میاد پایین ولی بعدها آهسته تر میشه ، مقاومت کنید میشکنه

معمولا هر ماه ۴ کیلو خوبهاولش سریعتر میاد پایین ولی بعدها آهسته تر میشه ، مقاومت کنید میشکنه

خیلی ازتون ممنونم باهام همراهی کردین راهنمایی کردین امروز ۲روزه خدارو شکر تحمل کردم به امید نتیجه خوب

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز