2777
2789

عزیزم سزارین فقط ۳ تا بچه میتونی بیاری درسته ک الان همه تک فرزندی هستن ولی برای این میگم  ک کسی ک سه بار زایمان سزارین داشته باشه خدایی نکرده عمل دیگه ای داشته باشه هیچ دکتری قبول نمیکنه چون ریسکش بالاست ببین چ بلایی سر بدنت میارن 

هر بار ۷ لایه بدنت رو پاره میکنن و میدوزن کم چیزی نیست ک

طبیعی هم پیش ی دکتر خوب و ی بیمارستان مجهز باید بری

چون خیلیا رو دیدم طبیعی زایمان کردن دکترشون ناشی بوده اکسیژن ب بچه نرسیده بچه مشکل پیدا کرده

شرط اصلی زایمان خوب دکتره

چ طبیعی چ سزارین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من شنبه سزارین شدم فقط تا شبش که اولین بار راه بردنم درد داشتم بعدش دیگه اصلا البته پمپ درد داشتم، اگه از طبیعی میترسی سزارین کن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

عزیزم من سزارین بودم خیلی هم عالی بود. بدن آدمها باهم دیگه فرق میکنه چه سزارین چه طبیعی. ولی بنظرم هرکی طبیعی میخواد باید مامای خصوصی داشته باشه که هم اذیت نشه هم کمک حالش باشه. نه هرکی از راه رسید معاینه کنه و.... 

من خودم الان جهرم هستیم نمیخوام اینجا زایمان کنم خیلی میترسم میخوام زایمانم راحت باشه

منم میگفتم سزارین شیرازم به من گفتن برو پیش دکتر شهریور شاید قبول کنه سزارین کنه

طبیعی هم یه ماما میشناسم بدون بخیه زایمان طبیعی میکنی خودم الان زیر نظر همون دکترم دوستم زایمان کرد خیلی راضی بود

دخترم دنیام 😘❤️         دنیاام همسرم ❤️❤️😘😘😘

برو بیمارستانی که هم سزارین هم طبیعی داشته باشه پیش یکی از متخصصینش پرونده باز کن تاخر پیش اون برو زایمانت هم اونجا باشه

از هر دکتر بپرسی میگه سزارین زاییدم حالا چرا طبیعی طبیعی میکنن نمیدونم والا؟؟!!!

بچت به ماماها نسپری ها من سپردم بچم داشت خفه میشد ماما اسمش روشه دکتر نیست که بدونه رحمی که انقباضش فعاله اما باز نمیشه باید سزارین بشه بچه ۵ روز تو دستکاه موند ۱.۵ میلیون خرج کردیم بعدش هم باز ۵۰۰ خرج کردیم کلا پول سزارین الکی این ور واون ور خرج کردیم

نمیدونم چرا دولت ماماها رو تو بیمارستان استخدام کرده وقتی سواد ندارن

عزیزم من سزارین بودم خیلی هم عالی بود. بدن آدمها باهم دیگه فرق میکنه چه سزارین چه طبیعی. ولی بنظرم ه ...

میگن سزارین هم بعد زایمان درد میکشن اخه من تا حالا ندیدم سزارینی که مثل طبیعی داد بزنه صداش بیرون تا حیاط بیمارستان بره 

میگن اخه میترسن بخیشون پاره شه برا همین داد نمیزنن مگر نه اونا هم درد دارن 

راسته؟؟؟

عزیزم بعد از سزارین دوباره درد داری که  اما طبیعی فقط یکی دو ساعت دردت زیاده  تا بچه بدن ...

عزیزم اصلا اینجور نیست 

دوستم طبیعی زایمان کرد هم بخیه خورد هم تا یه هفته نمیتونست سر پا بشه بر عکسشم دیدم کسی که سزارین شده و بعد از سه روزسرپا بوده به بدن ربط داره همه یکی نیستن و از همه مهمتر آمادگی و امکانات کشورای دیگه خیلی خیلی بیشتر از ایرانه بنابراین اونا قطعا طبیعیبراشون بهتره اما نه اینجا که کلاس آمادگی برای زایمانشون رفتنو نرفتنش فرق چندانی نداره امکانات بیمارستان و تخصص ماماها هم که دیگم نگم براتون....

من ميترسم از طبيعي . تو جنوب كشور( بوشهر) زياد اهميت نميدن دكترا. بجاي اينكه خودشون بيان دستياراشونو ميفرستن بالا سرت. كلي هم ناسزا و فحاشي ميكنن بهت كه پشيمونت ميكنن از زايمان . نديدم كسي بگه زايمان طبيعيم  حتي درد داشت. ميگن مرديمو زنده شديم