2777
2789
عنوان

اعلان اطلاعیه

371 بازدید | 49 پست

واسه من نمیره

هی مونده اون بالا

واسه شما هم اینجوریه؟

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره جهت یاداوری

ولی موندم یه عده چجوری اونو نمیبینن و دقیقا همون تاپیکا رو میزنن؟😑😅

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

ارههه هی میخاد انگار یادآوری کنه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بله مونده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اره جهت یاداوری ولی موندم یه عده چجوری اونو نمیبینن و دقیقا همون تاپیکا رو میزنن؟😑😅

افررین دقیقااا

الان هم یکی زد رفتم بهش گفتم بیچاره تعلیق میشیااا

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

میخواد بگه من دست گذاشتم روی گلوت حالا حرف برن

واااای دقیقاااا