2777
2789
عنوان

اعلان اطلاعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست
کاربر معمولیم

بزرگوار شما تاپیکات و پستایی ک میزاری اینو نمیگه

حتی اگه ستون پنجم نباشی،ب دل نگیر اما حتما کلی وقت آزاد داری ک همش اینجایی و دائم پست و کامنت میزاری و تاپیک

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگوار شما تاپیکات و پستایی ک میزاری اینو نمیگهحتی اگه ستون پنجم نباشی،ب دل نگیر اما حتما کلی وقت آ ...

همش اینجا نیستم مگه وقتم آزاد باشه

🕊🩸🖤 🕊 مــــهــــــ🌙یار

@مونا_تهرانی @niniyar سلام وقت بخیرکِی قراره این اعلامیه پاک شه؟خیلی اذیت میکنه

سلام.زمانی اعلام نشده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

همش اینجا نیستم مگه وقتم آزاد باشه

خب این همه دانایی مثل نی نی یارو از کجا میاری تاپیک میزنی

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

سلام.زمانی اعلام نشده

گلم کل اعلان هامون قاطی شده چکار کنیم؟

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

خب چند ساله اینجام برای اونه

من از ۹۹ اینجام چن تا کاربری ترکوندم این همه نمیدونم🤣🤣🤣🤣🤣

گلم کل اعلان هامون قاطی شده چکار کنیم؟

به فنی اعلام میکنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

من از ۹۸ اینجام😅

😐😐😐😐

عجب😑

پرفوسور بگو ببینم چجوری لینک ناشناس بزارم ک خطا نده

میخوام دوستم پیام بده بهم تعلیقه بدبخت

اره جهت یاداوری ولی موندم یه عده چجوری اونو نمیبینن و دقیقا همون تاپیکا رو میزنن؟😑😅

وای دقیقا!

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....