2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه ربطی داره منم پرچم آذربایجان و بزارم یعنی تجزیه طلبم؟خب دوست دارم اون کشورارو چه ربطی داره واق ...

پرچم مگه نماد نیست؟😐 گرگ هم نماده، اینا اتفاقیه؟ چرا الکی طرفداری میکنید؟

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

این الان حاشیه است؟😐😐😐😐😐

اره حاشیه ست

گرگ نماد همه ترکاست ماه و ستاره حتی تو فرشای ما دیده میشه چون نمادمون ربطیم به اونور ابی و اینور ابی نداره

شما بهتر به امضا همزبان هات رسیدگی کنید

ولی بحال من فرقی ندارهبه پروف من چیکار داری؟ به حاشیه نکشون دوس نداری برو بیرون

برو تو سایتهای اونا اینجا چکار میکنی، میخوای به نی نی یار بگم ببینم نماد تجزیه طلبا تو سایت باشه ممنوعه یا نه؟

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

پرچم مگه نماد نیست؟😐 گرگ هم نماده، اینا اتفاقیه؟ چرا الکی طرفداری میکنید؟

وااا

اصلا به هیچ عنوان ربطی نداره می تونم همین الان عکس پروفایلم و عوض کنم پرچم آذربایجان و بزارم تا بیشتر حرص بخوری البته خودمم از خاک کشور آذربایجان هستم ربطی نداره شما بگی چرا شاید اصلا کشورش بوده و اونجایی بوده طرف

من دو ریشه ایرانی و آذربایجانی دارم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اره حاشیه ست گرگ نماد همه ترکاست ماه و ستاره حتی تو فرشای ما دیده میشه چون نمادمون ربطیم به اونور ا ...

از تجزیه طلبی طرفداری نکن😐 فازتون چیه

برو تو سایتهای اونا اینجا چکار میکنی، میخوای به نی نی یار بگم ببینم نماد تجزیه طلبا تو سایت باشه ممن ...

وااا

قبلا جزوی از ما بودناا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

برو تو سایتهای اونا اینجا چکار میکنی، میخوای به نی نی یار بگم ببینم نماد تجزیه طلبا تو سایت باشه ممن ...

چیکار به من داری؟

دنبال دعوا نگرد حوصله ندارم

هرچی دوس دارم میزارم

طرز فکر من فقط به خودم مربوطه

یاندیریلان کیتاب لارین کولویوک بیز!

اره حاشیه ست گرگ نماد همه ترکاست ماه و ستاره حتی تو فرشای ما دیده میشه چون نمادمون ربطیم به اونور ا ...

نماد؟ نماد نمنه دی دا

بیلمیردین بیز گورک اوز کوکوموزی اونوتاخ تا اولاخ وطنداش.

تاپیکی قفولادیم گده

واااقبلا جزوی از ما بودناا

قبلا یوخ. ایندیده اله بیریک. اما بولار ایستیر بیز اوز کوکومیزی اونوتاخ. انوتماساخ اولوروخ پانتورک. هله بیوک لری گلمییپ بوجور الیلر گور گلسه نمه اللر. بیر ساحات بوندان قاباخ اینترنشنال دا رسما بیزی تهدید الدیلر