2777
2789
منم هی با خودم میگم نکنه تا الان واسه بچه هام مامان بدی بودم نمیدونم واقعا بچه هام یکی از یکی بدتر پ ...

واقعا ؟ چطوری متوجه شدین ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟ چطوری متوجه شدین ؟

از رفتار عجیبی که داشت براش تاپیک زدم ولی هنوز منتشر نشده ، با دوستش میرفت اتاق درو قفل میکردن منم میگفتم شاید درس میخونم یا کار دارن ولی وقتی خونه نبودم اومدم صدا های نامناسب شنیدم متوجه شدم

از رفتار عجیبی که داشت براش تاپیک زدم ولی هنوز منتشر نشده ، با دوستش میرفت اتاق درو قفل میکردن منم م ...

وای خدای من حتما تحت تاثیر دوست ناباب و فضای ناهنجار مجازی و فیلم پور.... قرار گرفته باهاش رفیق باش ببرش روانشناس

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وای خدای من حتما تحت تاثیر دوست ناباب و فضای ناهنجار مجازی و فیلم پور.... قرار گرفته باهاش رفیق باش ...

باهاش حرف زدم افتاده بود به پام میگفت مامان جون عزیز ترین کست به هیچکس نگو من خیلی ازش خوشم میاد

باهاش حرف زدم افتاده بود به پام میگفت مامان جون عزیز ترین کست به هیچکس نگو من خیلی ازش خوشم میاد

دوران نوجوانی هم رفتار پر خطر داشت ؟ هیچ وقت دوست دختر داشته؟

مامان و بابای من هیچوقت براشون مهم نبود پدر و مادر خوبی هستن یا نه ما دوسشون داریم یا نه

بابام فقط عاشق زنشه(مامانم)

مامانم عاشق پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرش

ما رو هیچکس گردن نگرفت چون میگن بچه برای آدم نمیمونه

اصلا حتی گوشیش هم چک کردم حتی شماره به دختر جز خواهرش رو نداره

عزیزم حتما حتما با یه تراپیست و روان شناس خوب مشورت کن