2789

تو قرن ۲۱ زندگی میکنیو هنوز نمیدونی اوتیسم یه تفاوت بیولوژیکیه؟

لطفا با این چرت و پرتا رنج این افراد و خانوادا هاشونو کوچیک نکنید.

شایعه واکسن برمیگرده به مقاله اندرو ویکفیلد که مقاله اش کلاه برداری از اب در اورد و پروانه پزشکیش باطل شد.

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

تو قرن ۲۱ زندگی میکنیو هنوز نمیدونی اوتیسم یه تفاوت بیولوژیکیه؟لطفا با این چرت و پرتا رنج این افراد ...

میدونم... اطلاعاتم کم نیست. میخوام ببینم چند نفر واکسن رو علت اتیسم میدونند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قرن ۲۱ زندگی میکنیو هنوز نمیدونی اوتیسم یه تفاوت بیولوژیکیه؟لطفا با این چرت و پرتا رنج این افراد ...

بنظر میاد شما اطلاعات بالایی تو این زمینه دارید. میتونید کمکم کنید؟

خودم فرزند اتیسم دارم...

اهان ، مهم نیست چند نفر اعتقاد داشته باشن اوتیسم به واکسن مرتبطه. این حقیقتو عوض نمیکنه. اوتیسم ریشه در ساختار مغز، ژنتیک، اتصالات عصبی و... داره

اگه بخوام خیلی ساده ژنتیکی بودنشو براتون اثبات کنم میتونم به تحقیقاتی که روی دوقلو های همسان انجام شده اشاره کنم که نشون داده اگه یکی از بچه ها اوتیسم داشته باشه دیگری هم داره. همچنین بیشتر از ۱۰۰ ژن شناسایی شده که مستقیما روی رشد مغز و اوتیسم در ارتباطه..

خودتونم فرزند اوتیسم دارین به هرحال و دکتر ها طبیعتا تفاوت های ساختار مغز مثله بزرگ بودن امیگدال و تراکم نورون ها و اتصالات عصبی و.. رو کاملا بهتون توضیح دادن..

هیچ پزشک یا سازمان معتبری تو جهان وجود نداره که اوتیسم رو به واکسن ربط بده به شایعاتی که تو اینترنت میگن توجه نکنین. اینا اصلا سواد ندارن فقط صدای بلندی دارن و همیشه یه مزخرفی برای گفتن دارن

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

بنظر میاد شما اطلاعات بالایی تو این زمینه دارید. میتونید کمکم کنید؟

نه من اطلاعاتم زیاد بالا نیست

صرفا به خاطر علاقه و کنجکاویم در مورد اوتیسم تحقیق زیاد داشتم. فکر نکنم دانشم به اندازه ای باشه که بتونم کمک کنم

اهان ، مهم نیست چند نفر اعتقاد داشته باشن اوتیسم به واکسن مرتبطه. این حقیقتو عوض نمیکنه. اوتیسم ریشه ...

من شکی ندارم که واکسن علت اتیسم نیست. اما همسرم شدیدا معتقده که واکسن علت اتیسم هست و همین بهانهای شده که مثل سوهان روح و روانمو آزار بده...

من شکی ندارم که واکسن علت اتیسم نیست. اما همسرم شدیدا معتقده که واکسن علت اتیسم هست و همین بهانهای ش ...

یعنی حرف های روان پزشک کودک و متخصصارو شنید و بازم میگه به خاطر واکسنه؟/:

اتفاقا عزیزم تو همین قرن هم ثابت نشده هیچ کجای دنیا که از بیولوژیکه و هیچ دلیلی براش مشخص نیست هیچی .فقط نظریه هست و منم نظریه ی لوازم دیجیتال رو بیشتر قبول دارم چون امیش ها در امریکا اتیسم ندارن و از وسایل دیجیتال در خانه استفاده نمیکنن گوشی و تلویزیون و لب تاب تو خونه هاشون ندارن و اتیسم اونجا صفره

اتفاقا عزیزم تو همین قرن هم ثابت نشده هیچ کجای دنیا که از بیولوژیکه و هیچ دلیلی براش مشخص نیست هیچی ...

بیولوژیکی بودن اوتیسم ۱۰۰ درصد اثبات شده صرفا دلایل ایجاد اوتیسم چند عاملیه و هنوز ۱۰۰ درصد مشخص نیست

بیولوژیکی بودن اوتیسم ۱۰۰ درصد اثبات شده صرفا دلایل ایجاد اوتیسم چند عاملیه و هنوز ۱۰۰ درصد مشخص نیس ...

نه عزیزم هنوز اثبات نشده فقط فرضیه هست دکتر پسر من که انگلیس هسنن میگن فعلا هیچ چیزی اثبات نشده و فقط در حد فرضیه مونده .