2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوتیسم نتیجه ترکیب پیچیدهای از ژنتیک و محیط است.

علائم اوتیسم چیه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اهان ، مهم نیست چند نفر اعتقاد داشته باشن اوتیسم به واکسن مرتبطه. این حقیقتو عوض نمیکنه. اوتیسم ریشه ...

چقدر اطلاعاتت بالاست کیف کردم

فن بیانت هم عالیه،چه خوشحال شدم دیدم آدم های اینجوری هم تو سایت هستند

تحصیلاتتون چیه؟

علائم اوتیسم چیه؟

سن شروع علائمش 2 سالگیه . اوتیسم یک اختلال طیفی هست یعنی علائم و شدت آن در افراد مختلف بسیار متفاوته. انجام حرکات تکراری مثل تلوتلو خوردن، دست زدن یا چرخیدن . مرتب کردن یا ردیف کردن اشیاء به شکل خاص .مقاومت شدید در برابر تغییر در روتین روزانه .علاقه شدید و غیرمعمول به موضوعات خاص (مثلاً قطارها یا نقشهها)
یا مثلا حساسیت بیش از حد یا کمتر از حد به صدا، نور، بو یا لمس .

نه عزیزم هنوز اثبات نشده فقط فرضیه هست دکتر پسر من که انگلیس هسنن میگن فعلا هیچ چیزی اثبات نشده و ف ...

سازمان بهداشت جهانی اوتیسم رو به عنوان یه اختلال بیولوژیکی ثبت کرده.

تمام اسکن های مغزی و ازمایش های ژنتیک تو همون انگیلیس، بیولوژیکی بودن اوتیسم رو اثبات کردن/: علم امروز دیگه روی بیولوژیک بودن اوتیسم بحثی نداره😐

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

چقدر اطلاعاتت بالاست کیف کردم فن بیانت هم عالیه،چه خوشحال شدم دیدم آدم های اینجوری هم تو سایت هستند ...

نظر لطفته 🎀🫂^^

برا کنکور میخونم هنوز😭 من فقط به علوم اعصاب خیلی علاقه دارم و راجبش تحقیق میکنم

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

باریکلا با سن کمت عالی هستی

💖

سازمان بهداشت جهانی اوتیسم رو به عنوان یه اختلال بیولوژیکی ثبت کرده.تمام اسکن های مغزی و ازمایش های ...

چرت و پرت میکن چجوری ثبت کرده که هنوزم هیچ نوار مغزی و آزمایش ژنتیکی نشون نمیده

نظر لطفته 🎀🫂^^برا کنکور میخونم هنوز😭 من فقط به علوم اعصاب خیلی علاقه دارم و راجبش تحقیق میکنم

تحقیقاتتون ناقصه بیشتر تحقیق کنید .بازم میگم هیچ چیزی اثبات نشده هیچی .اگه کامل و از منابع انگلیسی زبان تحقیق کنید فقط نوشته فرضیه .

سن شروع علائمش 2 سالگیه . اوتیسم یک اختلال طیفی هست یعنی علائم و شدت آن در افراد مختلف بسیار متفاوته ...

سلام، ولی تمام این علایم رو توی بچه های فامیل و آشنا بسیار دیدم و همه هم بزرگ شدن و کاملا سالم و باهوش بودن ، حتی خودم خیلی علاقه به بازی های اینطوری داشتم ولی کاملا نرمال بودم و مدرسه تیزهوشان رفتم و از بچه های هم سن خودم هم بالاتر بودم همیشه!